Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BS na wszystkie serwery Metin2

BialyOrzel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

!! Siema !!

przedstawie wam BS'a który jest na 5 slotów 1-5 oraz 6/7 bony ,

działa na wszystkich serwerach prywatnych MT2.

tutaj mamy link do pobrania ( skan na dole )  :

http://www.multiupload.nl/GDE0B57TM3

Poradnik

1.Po pobraniu Bs'a trzeba wyłączyć anty-wirka i  go wypakowac  ( win rar,7 zip ) : powinny byc 4 pliki

k312.png

2.Otwieramy Bs'a przez '' switchbotv3 '' ( musimy  być zalogowani na  metku )

przy błędzie :

4p50.png

- ( win.7/8 > ppm>uruchom jako adm. i będzie działać  )

3.Wyskoczy nam  nasz BS  musimy wybrac w pierwszym oknie '' datei suchen '' a następnie : switch-bot.dll > otwórz

4. w ''tabeli'' szukamy nazwy naszego serwera np. :

zt5s.png

5. przechodzimy dalej klikajac  '' in den ausgewahlten prozess injizieren '' i mamy naszego BS'a

Wygląda to tak :

749w.png

6. Po wbiciu naszego bonu wyskoczy nam okienko :

y99f.png

7.Opcje Bs;

57en.png

Szybkość zmieniania jest tak ustawiona żeby bony nam nie przeskakiwały ( przestawienie jej wiąże sie z omijaniem bonów )

8.Błąd ? nie chce bs tasowac ?  :

uzk8.png

Oznacza to ze adm. serwera zmienił ID. zmianek  ;) ID zmianek > zmienia sie w Opcjach BS

Skan:

j8jl.png

http://imageshack.com/a/img841/9899/j8jl.png

( przy skanowaniu nic nie wykrywa , lecz jak sie wlacza/pobiera BS trzeba wyłączyc anty-wirusa ( najczesciej  avasta ) na jakies 5 minut bo nam usunie pliki ( cos tam jest jak w kazdym hacku ale jest nie szkodliwe ja mam tego bs ponad rok i nic mi sie nie stalo < bs'a pobrałem z ponad rok temu z niemieckiej strony  ) )

>>BS Pobieracie na własną odpowiedzialność<<

:)

Lista serwerów na których działa BS ( piszcie w kom. na jakim serwiku wam działa ) :

+Invoria.pl

+Nervil.pl

+Laneris.pl

+Glador

+FunMt2

+Metin2Mod

+ProMt2

+Elitemt2

+PandoraMt2

+Deliner.pl

+Corelis

+EterialMT2

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na nowe game ten bs nie dziala ;) BS by unpbulished dziala na nowe game.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Nie na każdym będzie działać ... Servery już ubezpieczają się na tego typu programy ... Np. iMetin...

sprawdzić możesz ,

Imetin'a nie sprawdzałem ponieważ nie miałem pobranego ale grałem na wielu easy/medium i na kazdym działał ( jedynie ID sie nie raz zmienialo zmianki )

on jest tak wbudowany ze nie potrzeba moda ;)

Opublikowano

dzięki wielkie leci like ;D długo szukałem takiego na 5 slotów ( jest sporo na mpc ale większość nie działa )

zaraz sprawdzę i dodam edita :D

//na nervilu dziala THX :D

Opublikowano

To nie jest nic innego jak połączenie Injectora z BS'a 3.1 by Padmak i pliczków z BS'a by Unpbulished, także dla mnie nic nowego korzystam z tego od dość dawna. Ale leci + za chęci.

Działa na Invoria.pl

Opublikowano

dla mnie nic nowego korzystam z tego od dość dawna.

dla mnie tez to nie jest nic nowego ;P udostępniłem ponieważ sporo osób poszukuje takiego :)

a poradnik napisałem bo jak przesłałem kilku osobom Bs'a nie wiedzieli jak odpalić;D

Dziękuje za zdjęcie 5% pkt. :P

Opublikowano

Udowodnic, ze nie? ;)

U nas na Kopytku na pewno będzie działać Bs, ponieważ będzie on dozwolony. Więc śmiało możecie korzystać, dzięki za wstawke. Wrzuce do clienta przy okazji

ekazKBd.jpg

POFRUT KOBYDGA

Opublikowano

Udowodnic, ze nie? ;)

gdybym wstawił go rok temu ( od kiedy go mam ) to działałbym na pewno na wszystkich wiadomo technologia idzie do przodu i są coraz nowsze zabezpieczenia ;)

ale w większości póki co działa :)

/ dlatego prosiłbym o wypisywanie serwerów na których BS wam działa ;D

Opublikowano

To jest bs by Unpublished z injectorem od Padmaka. Działa na nowej bince.. Ale po co tworzyć tematy, tu masz tylko injector padmaka+ bs w dll, który jest w temacie tego bs`a...

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Co poradzi założyciel tematu jeżeli administrator serwera zablokuje inject w bince plików zewnętrznych?

PS. Tango Down.

Co zrobi założyciel tematu jeżeli administrator zablokuje bonowanie poprzez przeciaganie zmianek na przedmiot?

PS. Tango Down.

Opublikowano

Co zrobi założyciel tematu jeżeli administrator zablokuje bonowanie poprzez przeciaganie zmianek na przedmiot?

PS. Tango Down.

Co zrobi założyciel tematu jeżeli administrator zmieni nazwę pakietu?

Ps. Tango Down.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...