Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z forum Csa.

gezzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na forum mamy pewien problem.

A sa nim (nie wiem jak to okreslic) automatycznie robione konta. Ludzie robia konta i z czego co zauwazylem zamieszczaja sobie tam jaakies reklamy. Sa to ludzie z zagranicy, przewaznie USA. Przykladowe nazwy uzytkownikow:DIEXIAMEF, DyanGpu, Effivapat, erophyPenny, Ethenezoontax, EvelynePM, exorgarse, fafdeevaRox, FenrignOwneno, HarveyWal, HeathOppe

Odrazu bedziecie mogli zobaczyc w czym rzecz. W razie co prosze edytowac posta i zmienic to zeby nie przekierowywalo na forum po kliknieciu na nicki jesli to zabronione. (Nie wiem jak sie to robi :D)

Czy da sie jakos przed nimi zabezpieczyc by nie powstawalo wiecej tych fikcyjnych kont?

Opublikowano

Każde konto banuj na ip. Możesz ew. Napisać do ludzi którzy hostują forum i zapytac się w czym rzecz.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Prosze o jeszcze jakas wypowiedz moze da sie cos innego zrobic.

Nie wiem. Zmienic/utrudnic tworzenie kont ? Co wy na to ? Co takiego moglbym jeszcze zrobic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...