Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieklasyfikowany

TigerXMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc na lekcji angielskiego byłem ok. 5 razy w całym półroczu ale ostatnio byłem i napisałem sprawdziany i oddałem zadanie i wychodzi mi w tym momencie mocna 3 i mam pytanie czy mogę byc nie klasyfikowany NA PÓŁROCZE bo dyrektorka naszej szkoły mówi że nie można a ta babka mi chce wystawić...

Opublikowano

O ile się nie mylę, musisz mieć 50% +1 obecności, same oceny nie wystarczą.

Opublikowano

trzeba mieć ponad 50% frekfencji i minimum 3 oceny

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

nie chciało ci się chodzić to będziesz kiblował. trudno

Nie znasz się nie wypowiadaj, bo to nie znaczy że będzie kiblował, jak nie zaliczy nkl to ma 1, a tą jedynkę może potem poprawić, osoba która posiada nkl tak naprawdę ma 2 szanse a ta co ma 1 to ma jedną szansę.

Opublikowano

u mnie jest tak ze masz pare godzin usprawiedliwionych + oceny i przechodzisz ale to tylko pare godzin dokladnie nie wiem ile bo ja chodze do szkoly, ale moj kumpel nie chodzi i bez problemu ma 2

Opublikowano

Masz lipe trochę. Postaraj się jakoś dogadać, możesz się podlizywać tyle że musisz to robić starannie.