Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Botrk hack

Gość Bylduda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli ktoś to tutaj wie to wątpię żeby Ci powiedział. Zgaduję, że jest to związane z edytowaniem pakietów.

@EDIT

Jak widać na tym filmiku to nie jest tylko błąd z BOTRK`iem ale również z potionami (health) i wardami, prawdopodonie działą to ze wszystkimi itemami aktywowanymi. Czyli gościu najprawdopodoniej wysyła pakiet do serwera, że używa przykładowo potionki, serwer tego nie sprawdza i tak powstaje ten "hack" (tylko tak przypuszczam).

Opublikowano

WIEDZIAŁEM KU*WA ŻE TO BUG! Wczoraj dostaliśmy wpierdol od shaco... w 10 minucie był 8/0 i napierdalał botkrem...

Obstawiam edycje plików + używanie botkra z panelu sklepu.

@OBEJRZYJCIE FILM Z LINKU (z shaco)

Shaco używa potów i wardów nie mając ich w EQ (to samo botrk) nieźle się zabugowało.

Opublikowano

Jeden z developerów na bolu gadał o tym trochę, itemy są sprawdzane, ale są w tym też błędy.

On mi pokazywał akurat nieskończone wardy, ale jestem prawie pewien że to jest to samo.

Wszystko zrobione pakietami, najpewniej przez BOLa :3

Opublikowano

to działa, grałem dziś na riven która zbudowała hydre i zabijała w 0.5 sec, jeżeli ktoś powie mi jak to zrobić dam scrackowane evadeee do bola ;p(jbc PM me)

wiem tylko tyle, że są to pakiety i to jest skrypt

Opublikowano

nie no miazga. ciekawe czy ja trafie. i mozna za to dostac bana jkbc?

Na co trafisz?

Ktoś wie jak to działa ;D

Opublikowano

Ja znalazłem taką teorią na epvp.

here is my theory: the guy somehow saves his items in game '1' with CE locked to Slot 'A'
then in game '2' if you dont place anything on slot 'A' maybe you can use the item? someone test it if it is a possible idea  

Czyli : Typ grał najpierw mecz, kupił np botrka, pobawił się w Cheat Engine jakoś, zapisał i jak rozpoczął drugą grę to wczytał to. Sprawdziłbym ale sądzę, że to nie możliwe bo dawno by ktoś na to wpadł.

Opublikowano

Cheat Engine? Nie możliwe... chyba że riot powtórzył błąd z S1.

99% że jest to Bol na skrypcie pakietów :<

Riot nawet CE nie zablokuje bez anticheata.

btw. pakiety to funkcja, nie skrypt ;3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na 5-10 lvlu może tak, ale co to za "zabawa" ? Wyżej to po prostu się nie opłaca marnować czasu, chociaż chętnie bym to wypróbował :D

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

tak już update jest na to

polegało to na przeróbce plików w folderze RADS, bug działał na wardach,potach,botrk,hextechu(wypisuje to co ja miałem)

polegało to na tej zasadzie co kiedyś zmiana plików

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...