Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Komputer do 3300 - co polecacie?

Manio356

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Planuję kupić całego nowego kompa najlepiej na stronie morele.net do max. 3300zł lub 3200zł.

Aktualnie to co złożyłem z pomocą znajomych:

post-755019-0-41704200-1390403071_thumb.png

Czy jest on dobry ? Chodzi mi o każdą część, komp do gier i ewentualnego streamowania.

Macie może jakieś własne propozycje ? Jeśli jest coś do wymiany (na tańsze bo jest mała różnica w wydajności lub ciut droższą bo większa wydajność) to prosiłbym o zamienienie elementu z powyższego zestawu.

PS: Kolega mówił że dałby inną kartę graficzną

@edit: grafika najlepiej jak będzie z grą

Daje like za pomoc ;)

Opublikowano

OK, tylko weź sobie dysk 1 TB, bo mała różnica cenowa a warto. Obudowa według uznania, pomyśl jeszcze o Z9 Plus.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@up 2

Dzięki za info. Obudowę raczej zostawię a co do dysku pomyślę.

A co powiesz na ten procesor (jest troszkę tańszy ale niby też dobry, jest info że najlepszy do 800zł):

http://www.morele.net/procesor-intel-core-i5-4570-3-2ghz-lga1150-box-haswell-bx80646i54570-546528/

@up

Nad zasilaczem pomyśle.

Co do koloru ram, wydaje mi się że to nie robi. I tak nie widzę tego w środku tylko podczas czyszczenia.

Opublikowano

Parę procent różnicy, jak zaoszczędzisz i weźmiesz 4570 nic się nie stanie, a jeśli ci to obojętne możesz zostać przy 4670.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...