Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Body 59lvl

michal1320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, piszę bez generatora ponieważ wyskauje mi info, że nie mogę użyć grafiki na tym forum....

Serwer Negros. Postać bez eq.

Body 59lvl. Aura m7, wir m7, berek m6. Koń bojowy, u biologa tylko zeby oddane,

Opublikowano

witam, piszę bez generatora ponieważ wyskauje mi info, że nie mogę użyć grafiki na tym forum....

Body 59lvl. Aura m7, wir m7, berek m6. Koń bojowy, u biologa tylko zeby oddane,

Nie napisałeś czy z EQ czy bez, jaki serwer i wgl...

Opublikowano

no 50 - 60 zł max

Bez EQ i Biolog na Zębach.

~40-50 max..

ILE!? 30zł może za nią dostanie , jak już sie kupuje postać to z EQ i biologiem zrobionym :)

Opublikowano

ILE!? 30zł może za nią dostanie , jak już sie kupuje postać to z EQ i biologiem zrobionym :)

Ja za woja 75, z EQ +6/+9 ze skillami G1, z prawie skończonymi konarami, dałem kiedyś 50 zł ;)

Opublikowano

Ja za woja 75, z EQ +6/+9 ze skillami G1, z prawie skończonymi konarami, dałem kiedyś 50 zł ;)

no to było kiedyś wiem bo sam kiedyś kupiłem ale reszta to przesadziła z tym 40/60 zł <beka>^^ , przed sec patrzyłem na allegro i za 50zł mozna kupic taki 60lv z skilami m 5/6 i pro eq...

Opublikowano

Brak Generatora, czas minął.

Zamykam.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...