Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki kraj ma najzwrotniejsze samoloty? - jestem początkujący

SzabelTzn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jestem początkującym graczem i chciałbym się dowiedzieć, jaki kraj ma najzwrotniejsze samoloty.

Rozumiem, że siła ognia się też liczy, lecz częściej zdarza mi się krążyć z jakimś myśliwcem, bądź bombowcem, gdzie odpadam bo siada mi na ogonie... :(

Więc zwracam się z pytaniem, który kraj ma najwięcej zwrotnych samolotów i czy warto w niego inwestować?

Opublikowano

rzadko gram japonia wiec nie wiem ale wydaje mi sie ze zsrr. ma zwrotne samoloty, nie raz zdarzalo mi sie, ze zdazylem zawrocic i zniszczyc samolot atakujacy mnie gdy ten wlasnie pikowal na mnie w dol

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

rzadko gram japonia wiec nie wiem ale wydaje mi sie ze zsrr. ma zwrotne samoloty, nie raz zdarzalo mi sie, ze zdazylem zawrocic i zniszczyc samolot atakujacy mnie gdy ten wlasnie pikowal na mnie w dol

Awesome.

1. Japonia

2. WB

3. ZSRR

4. Niemcy

5. Amerykanie

Oczywiście ogólnie, bo są wyjątki. Ostatnie 2 miejsca praktycznie ex aequo.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Najzwrotniejsze to chyba Japonia te raiseny, mam dopiero tego pierwszego i jest bardzo zwrotny. Ale jak słucham opinii innych graczy z klanu na temat Japońskich to nie chce mi się nimi grać bo niby parę strzałów i samolotu nie ma. Papierowe są.

Opublikowano

O japonii słychać same dobre rzeczy, jeśli chodzi o zwrotność. Ale skoro jesteś początkujący, to ZSRR ma bardzo, ale to bardzo zwrotne I-15 i I-16. Brytyjczyki Spitfire'a dostają nieco później.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Vip ale on się pyta o najzwrotniejszy kraj a nie samolot. Bo taki Yak-3 nie wykręci Spita XVI. A nawet jeżeli w ZSRR są jakieś zwrotniejsze od UK i Japonii to są to tylko wyjątki

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1.Japonia
2.Wielka Brytania
3.Niemcy
4.ZSRR
5.USA

Jeżeli chcesz być dobry na 5 poziomach to radze przemęczyć się USA albo ZSRR oni mają najlepsze odrzutowce :)

To mnie rozbroiło :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Awesome.

1. Japonia

2. WB

3. ZSRR

4. Niemcy

5. Amerykanie

Oczywiście ogólnie, bo są wyjątki. Ostatnie 2 miejsca praktycznie ex aequo.

A więc nie zogdzię się z tb co do dwóch ostatnich pozycji niemcy mają mniej zwrotne maszyny na tierach od 1 do 3 jeszcze do 4 nie dotarłem ale dotychczasz uważam że 

1. Japonia 

2.WB 

3. Ameranie

4. Niemcy 

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1.ZSSR (Wytrzymałe i szybkie samoloty lecz nie są tak zwrotne jak Japonia)

2.Niemcy (Mniej wytrzymałe niż ZSSR I w 90 % zwrotne jak Japonia)

3.Japonia (Japonia jest bardzo zwrotna ale trochę strzałów i po samolocie)

4.Anglia (Bardzo słabo skręcające ale wytrzymałe)

5.Ameryka (Nie zwrotne zajmuję to dużo czasu ale wytrzymałe)

TONV8iZ.png

Opublikowano

1.ZSSR (Wytrzymałe i szybkie samoloty lecz nie są tak zwrotne jak Japonia)

2.Niemcy (Mniej wytrzymałe niż ZSSR I w 90 % zwrotne jak Japonia)

3.Japonia (Japonia jest bardzo zwrotna ale trochę strzałów i po samolocie)

4.Anglia (Bardzo słabo skręcające ale wytrzymałe)

5.Ameryka (Nie zwrotne zajmuję to dużo czasu ale wytrzymałe)

Cuś ci się pomieszało. Anglia jest najbardziej zwrotna po Japonii, Niemcy dużo słabsze.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Cuś ci się pomieszało. Anglia jest najbardziej zwrotna po Japonii, Niemcy dużo słabsze.

Ja Anglią dużo grałem i nie była jakoś zwrotna.

TONV8iZ.png

Opublikowano

Ja Anglią dużo grałem i nie była jakoś zwrotna.

Spitfire...

Opublikowano

No dobrze spitfire a reszta?

Spitfire jest głównym myśliwcem. Typhoon/Tempest są stworzone do BnZ, ciężkie myśliwce zwrotne nie będą. O bombowcach nawet nie raczę wspomnieć.

A japonia? Też w sumie ma tylko zwrotne zerówki, cała reszta ma słabą zwrotność.

Generalnie to od myśliwców do dogfight'u oczekuje się zwrotności.

Ale nie ma sensu wspominać tego bez przerwy bo pytanie brzmiałoby tak:

Kraj z najzwrotniejszymi myśliwcami do dogfight'u

Witam. 

Jestem początkującym graczem i chciałbym się dowiedzieć, jaki kraj ma najzwrotniejsze myśliwce do walki kołowej

Rozumiem, że siła ognia się też liczy, lecz częściej zdarza mi się krążyć z jakimś myśliwcem, bądź bombowcem, gdzie odpadam bo siada mi na ogonie... :(

Więc zwracam się z pytaniem, który kraj ma najzwrotniejsze myśliwce do dogfight'u i czy warto w niego inwestować?

Jeśli ktoś pyta się o zwrotne samoloty do kręcenia, to nie bierze się pod uwagę BnZ'owców, ciężkich, i bombowców, mówi się tylko o myśliwcach do dogfight'u.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja bym ci polecił latać Anglikami mają w miarę zwrotne maszyny i mają w miare dobre samoloty pod względem kalibru plus ma dobre ciężkie myśliwce co do Japoni to nic nie powiem bo mam tylko pierwszą ere więc nie będę się wypowiadał niemcy mam 4 ere i jestem z samolotów zadowolony ale chyba najlepiej grać ZSRR osobiście mam pierwszą ere ale jak gram niemcami to zawsze oni mnie cisną najbardziej . 

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...