Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] temat nie dla biedaków

Spociuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecicie mi skin, który jest do postaci w tej mecie? Cena się nie liczy bo mam nieskończony hajs. Proszę podawać skiny tylko w cenie 1300, 1800.

Diss_Stream.png

Opublikowano

@up

Nie, nie. Paxów kupować nie zamierzam.

a co dostałeś stówe od dziadków za złożenie im życzeń kozaku?

Nie, ale j*bie biedę. Wyczuwam nutkę zazdrości, dlatego napisałem w nazwie tematu "NIE DLA BIEDAKÓW" żeby do takiej sytuacji nie doszło. Nie kozaczę się, aczkolwiek mam wrażenie, że moje słowa na niewiele się zdadzą.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Tryndamere z Demonicznym Mieczem? Tak chyba to brzmi po Polsku.

+ Świetny wygląd w grze

+ Świetny klimat skina

+ Pasuje jak ulał do Tryndy

Widząc waszą kłótnię pragnę ci powiedzieć Spociusiu, iż wynikiem tej kłótni jest twoja nazwa tematu "nie dla biedaków" czyli wina leży po twojej stronie, ponieważ nazwa wątku jest prowokująca.

Opublikowano

Temat pewnie dla trollu a polaczki cebulaczki się spinają dlaczego ja żyję w takim kraju : _ :

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Moim zdaniem ultimate do udyra jest super, bo ja go mam. JB na 100% konkoPL siedzi w brązie hahahhahahah xD Polecam ten skin i ikonki też są fajnie nom.

Opublikowano

@Shg

Normalnie bym się zdenerwował, ale aktualnie nie mieszkam z ojcem i jestem niezależny od jego majątku. Po co udzielasz się w ty.m temacie skoro nie moźesz udzielić mi pomocy.

@raageer

Mówiąc, źe masz duźo skinów, jednocześnie oznajmiając, źe się tym nie chwalisz to automatycznie zaczynasz się chwalić. Tak właściwie nie napisałem, źe mam duźo skinów tylko szukam skina godnego polecenia, który jest drogi.

Diss_Stream.png

Opublikowano

@Shg

Normalnie bym się zdenerwował, ale aktualnie nie mieszkam z ojcem i jestem niezależny od jego majątku. Po co udzielasz się w ty.m temacie skoro nie moźesz udzielić mi pomocy.

@raageer

Mówiąc, źe masz duźo skinów, jednocześnie oznajmiając, źe się tym nie chwalisz to automatycznie zaczynasz się chwalić. Tak właściwie nie napisałem, źe mam duźo skinów tylko szukam skina godnego polecenia, który jest drogi.

@offtop

Uwierz, tak bogaty jak Ja nigdy nie będziesz. Więc dla mnie Ty jesteś biedakiem, pozdrówka <3

Po za tym "jebać biedę" ~ ty masz 10lat? Czy jak? To że ktoś jest biedny nie znaczy, że nie ma fajnego poczucia humory, charakteru. :)

@topic.

Moim zdaniem, Pul. Ez albo Mecha Kha'Zix.

1. Ez

/fajne animacje

/jołki

2. Kha

/animacje skilli, wprost zajebiste.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Za kazda wzmianke o kogos bogactwie czy biedzie w tym temacie od teraz bede karac.

Co do tematu ja polecam Ice Drake Shyvana, jak dla mnie najlepszy skin w tej grze, zmienia jej wyglad, kolor skinow i za taka cene naprawde sie oplaca.

sstwc.jpg

Opublikowano

K@tsdek

I o to właśnie chodzi. Z dystansem podchodzimy do tematu. Bez spiny. Chociaź przyznam , że moje brzydkie wyraźenie było na poziomie podstawówki.

@topic,

SGU, PF to ładne skiny, jednak mi zaleźy na tym abyście wymieniali plusy skinów legendarnych. Za 1800 rp

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...