Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy bóg - Nemesis

Baksiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pojawiły się informacje dotyczące nowego boga. Będzie nim Nemesis - w mitologii greckiej bogini i uosobienie „zemsty bogów”, nieubłaganej sprawiedliwości, sprawiedliwej odpłaty (zemsty). Z tego, co można wywnioskować po obrazkach skilli (+ dzięki wtykom Azaela w HiRezie), będzie miała podobną mechanikę do Freyi.

Według mnie oczekiwać możemy jej w przyszłotygodniowym patchu (mało prawdopodobne) lub za 2 tygodnie.

http://smite.gamepedia.com/Nemesis

Nieco więcej na jej temat. :)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Na obrazku pasywki jest taka jakby waga,coś może będzie balansowała.

Mi się wydaje że to będzie assasin,a te ostrza to jakieś sztylety,w dodatku ten kaptur na głowie.

Opublikowano

Nie widzę w jej skillach czegoś typu skok, także trochę bida może być. :D

Opublikowano

Jeżeli to assasin to już się boje jak będzie OP. Wiadomo co teraz było z Gebem i jego OP Shieldem. Zapewne Nemesis będzie tak mocna, że przez dwa dni nie będzie można grać zwykłych conquestów, aż nie zrobią szybkiego Fixa. Cały czas tak jest chyba od czasu kiedy wyszedł Fenrir. Wcześniej bogowie byli wydaje mi się bardziej zbalansowani.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Jeżeli to assasin to już się boje jak będzie OP. Wiadomo co teraz było z Gebem i jego OP Shieldem. Zapewne Nemesis będzie tak mocna, że przez dwa dni nie będzie można grać zwykłych conquestów, aż nie zrobią szybkiego Fixa. Cały czas tak jest chyba od czasu kiedy wyszedł Fenrir. Wcześniej bogowie byli wydaje mi się bardziej zbalansowani.

podobno to warrior ( azaell wtyki w hi-rezie pls )

Opublikowano

I tak będzie OP to nie zmienia sytuacji :P. Geb, Chaac, jedynie wydaję mi się, że magicale wychodzą w miarę zbalansowani, choć zawsze przy następnym patchu są nerfeni. Ciekawie czy doczekamy sytuacji kiedy nowy bóg nie będzie potrzebował nerfa.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Za dużo ostatnio tych warriorów robią - Sun Wukong, Chaac, Tyr też nie jest aż taki stary ;/ Mogliby jakiegoś fajnego AP zrobić, bo Zhong imo taki średni wyszedł.

Opublikowano

Nom fakt, ale ulti Zhonga jest bardzo dobre. Ostatnio na assaulcie quadre nim wbiłem :P Tylko trzeba mieć włócznię wtedy dmg z każdym hitem się zwiększa :)

Teraz jak mam god packa to niech każdy nadchodzący bóg będzie op - przynajmniej na jakiś czas hehe :D

Opublikowano

Tutaj małe info z wczorajszego streama odnośnie patcha

Bart said we'll be getting Nemesis, new items and some balance updates in the next patches during the stream. 

HiRezErez: slow-mo will be improved over the next couple of weeks

HiRezErez: Nemesis makes a clone?

HiRezErez: Slow-mo will be changing to be ult specific (instead of the same timing for all of them)

HiRezErez: Duck attack coming soon

HiRezErez: release the Quaken
Opublikowano

Slow motion będzie tylko w trybie spectator.

Co do klona to myślę, że to będzie bardziej wyglądało jak u Wukonga, ale zobaczymy :D

Jak ktoś zapomniał to tutaj są te skiny które mają wejść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...