Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomoc - Obudowa - rozdaje like

Johny950

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje pomocy odnośnie złożenia komputera pod obudowę . A więc po kolei :

Posiadam obudowę tro 585 , obudowa ATX'owa. Potrzebuję złożyć komputer , tak tylko żeby chodził do 400 zł. A więc jaka płyta główna by była najlepsza ( tak żeby starczyło płyta gdzieś na allegro do 150 zł ) do tego potrzeba procka i grafikę , ram mam.
A czy każdy zasilacz będzie pasował i wystarczał, bo posiadam w tej obudowie 300 w.
Będę wdzięczny za pomoc ; )

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Trzy rzeczy za 400 zł , przecież zawsze się znajdą , ale chodzi mi o to żebyście mi znaleźli takie które będą pasowały i na co patrzeć żeby podzespoły pasowały do płyty .

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Tu nie ma wróżek, podaj wszystkie modele posiadanego sprzętu.

Ale 400zł to za mało, przy takim budżecie nawet nie zastanawia się nad obudową byle złożyć sprzęt, który będzie jak najwydajniejszy.

Opublikowano

słuchajcie na tej płycie jest takie zdanko ,:
LAN : Supports one PCI Express LAN 10/100 Fast Ethernet by Realtek 8105E.

widywałem często lan 10./100/1000 jakoś dużo się różni i na czy ma polegać różnica ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Inaczej.

Podaj model plyty glownej.

Proszę :

http://allegro.pl/msi-h61m-p20-s1155-h61-dvi-ddr3-fv-sklep-box-i3888423439.html

i jeszcze jedno :

zwróć uwagę na wymiary na samym dole tej płyty, jest napisane że to jest ATX , a w wymiarach 22x17 co oznacza że jest to m-atx. I tutaj moje pytanie, będzie pasowała ta płyta do obudowy ATX.

W obudowie którą posiadam jest stara płyta główna , która ma wymiary 30x21, więc nie za bardzo wiem co mam robić .

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...