Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revena.PL

imagus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nom

jak kogos interesuje jaka to czcionka : bebas font

prezentacja marna, serwer marny, team marny.

daje serwerowi 2 dni.

Macie jakieś zabezpieczenia chociaż?

podziekuje za gre ;)

Ok. Dziękujemy za opinie. :-)

ps

jak tinesha

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Rozumiem, ale ssy weryfikacyjne są obowiązkowe, proszę się pospieszyć ;)

Rozumiem baranie ,ze jestes w team ,ale na hu* mi dajesz warny za spam... widzisz go gdzies ?

beda pety, albo system pkt. ?

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

Rozumiem baranie ,ze jestes w team ,ale na hu* mi dajesz warny za spam... widzisz go gdzies ?

beda pety, albo system pkt. ?

Są.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Jesli bedzie wystarczajaco graczy na serwerze to sam z checia zagram.

Narazie z zapowiedzi mi sie podoba ostatnio szukalem old schoola gdzie jest max 99lv ;)

Bedzie jeszcze cos dodane do zapowiedzi?

je0o.png

Opublikowano

Jesli bedzie wystarczajaco graczy na serwerze to sam z checia zagram.

Narazie z zapowiedzi mi sie podoba ostatnio szukalem old schoola gdzie jest max 99lv ;)

Bedzie jeszcze cos dodane do zapowiedzi?

Tak, dzisiaj dostanę klienta to uzupełnię o klika dodatków! :)

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Chętnie udostępnie TS'a lecz martwie się o liczbę graczy na starcie .

Każdy wie jakie są te hardy do 100 graczy max i się wszystkie sypią powoli , jak coś pisz Pw .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

DODANO:

- 10 KU DO G.

- DUNGEONY.

- DROP REVAŃSKICH SZKATUŁEK.

- POPRAWIONY EXP A AV2.

- MAŁE DROBNOSTKI KLIENTOWE.

- PARĘ RZECZY W PREZCE.

i inne które zobaczycie w grze.

START JUTRO GODZINA 19:00

KLIENT DZISIAJ/JUTRO RANO.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Mi sie serwer bardzo podoba chyba ciekawszy od startujacegho jutro harda jednak ja bym dodal cos jeszcze i zrobil start w sobote. Wtedy wiecej graczy zobaczy ten serwer i wiecej osob zagra.

Opublikowano

Mi sie serwer bardzo podoba chyba ciekawszy od startujacegho jutro harda jednak ja bym dodal cos jeszcze i zrobil start w sobote. Wtedy wiecej graczy zobaczy ten serwer i wiecej osob zagra.

Jesteśmy otwarci na propozycje.

Liczba graczy na start może być nie ciekawa, lecz o reklamę staramy się co chwile. No jak wiadomo nie łatwo znaleźć youtubera bez kasy. :-)

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Pierwsze co bym zmienil to handlarze... Nie ma zwoju do cofanka skilli... nie ma butow wiatru nie ma zwoju np do zmiany plci, itp. Tacy handlarze ostraszaja. Dodajcie np te najslabsze potki wspomagacze bo dropia rosy dla 55 a dla malych lvli niema. Zmiencie drop przedmiotow aby dropily na malze lvl +6,+7 na srednie lvle +5 itp... Z wodza orkow krolowej np. Jakies zbroje 42,34,48 ,+7. Dodajcie mozliwosc robienia magicznych metali.

Opublikowano

Pierwsze co bym zmienil to handlarze... Nie ma zwoju do cofanka skilli... nie ma butow wiatru nie ma zwoju np do zmiany plci, itp. Tacy handlarze ostraszaja. Dodajcie np te najslabsze potki wspomagacze bo dropia rosy dla 55 a dla malych lvli niema. Zmiencie drop przedmiotow aby dropily na malze lvl +6,+7 na srednie lvle +5 itp... Z wodza orkow krolowej np. Jakies zbroje 42,34,48 ,+7. Dodajcie mozliwosc robienia magicznych metali.

Ok zmiany skili nie będzie, jak już to cofniecie umiejętności, buty wiatru na start, zwój zmiany płci możemy dodać. Zbroje +9 u handlarzy i słabsze bronie +9/7. Wódza orków możemy przemyśleć. Ale sądzę że i tak jest łatwo.

jak z koniem bojowym medale dropio z metków i czytanie co 1 sekunda ? dodaj wiecej dropu ku

Medale dropią w lochu małp, czytanie co 1sek.

Drop KU jest ustawiony - zwiększa się z większym lvl metina.

Do tego dropią egzo i rady dość szybko więc sądzę że w ten 1 dzień da się zrobić nawet skila na G.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

częsty drop medali konnych jest ? zmianki i dodania gdzie ropio ? kamyki duchowe i kd + ile max ? i gdzie dropio red las metki ? link do pobrania kiedy dasz ?

Opublikowano

częsty drop medali konnych jest ? zmianki i dodania gdzie ropio ? kamyki duchowe i kd + ile max ? i gdzie dropio red las metki ? link do pobrania kiedy dasz ?

Raczej tak, zmianki szkaty (które często dropią) bossy/metiny, kamyki z metinów +30 lvl, kd max +4 dropią z metinów (nie sprawdzałem jakie) Link do pobrania wieczorem. ;-)

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Moda na hardy ;_;. Prezentacja wizualnie, nawet, nawet. Jednakże, jak dla mnie, zapowiada się monotonny hard. Zobaczymy, co będzie dalej.

Gb2zMZi.png

Opublikowano

jak z dropem pereł ? zwoje rady metki + 5 level jest anty exp ? może w sklepie a nie i IS kiedy pierwszy ox ? są magiczne metale ? nie dodawaj bodzi xD stalki brinie 65 i 75 gdzie ? eq z łez tarcze 61?

Opublikowano

jak z dropem pereł ? zwoje rady metki + 5 level jest anty exp ? może w sklepie a nie i IS kiedy pierwszy ox ? są magiczne metale ? nie dodawaj bodzi xD stalki brinie 65 i 75 gdzie ? eq z łez tarcze 61?

Zwoje/rady z metinów +5 lvl.

Pereł nie sprawdzałem.

Nope, na razie nie potrzebny jak będzie dużo osób chciało to dodamy.

OX, raczej jutro, zobaczymy.

Są.

Bodzie dropią z szkat jak i z misji/metinów.

Stalki/bronie metiny red las.

Bronie 75 riper (wypadają z niego + szkata lecz za pierwszym razem może nie polecieć)

Eq z łeż standardowo jak i tarcze.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Ze startem dzisiaj to chyba nici bo nie ma clienta nie ma stronki nie ma reje nie ma reklamy... Proponuje poczekac do jutro np.o 18 i start zrobic.

Opublikowano

Ze startem dzisiaj to chyba nici bo nie ma clienta nie ma stronki nie ma reje nie ma reklamy... Proponuje poczekac do jutro np.o 18 i start zrobic.

START JUTRO GODZINA 13:00, DODAJEMY JESZCZE PARĘ DODATKÓW JAK I USUWAMY PARĘ RZECZY, PRZEPRASZAMY ZA PROBLEMY, ALE BYLIŚMY ZMUSZENI.

Zaapraszamy na forum!

forum.nazwaserwera.pl

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...