Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepsza nacja - altyleria

allinone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ruska wolno przeładowuje, jak ma jeden z lepszych rld (zależy na którym tierze). Mi się nimi niby przyjemnie nawet gra, celność jedna z lepszych itp. no ale ten wychył działa 5 stopnie ;/ Brytol, to może stanąć w 1 rogu i mieć bicie na całą mapę.

Polecam Ci albo francje, albo Brytoli.

Opublikowano

Właśnie - chciałbym żeby miała duży zasięg. A czym się głównie różnią brytyjskie od francuskich?

francuzy mają magazynek i obrotową wieże, a brytyjskie dobry wychył działa, i 2,2k dmg.

Tu masz porównanie art:

http://tank-compare.com/pl/compare/t92/conqueror-gun-carriage/object-261#T1=51I46I36I63I113&T2=154I122I78I189I135&T3=374I315I263I470I182

Tak patrzę teraz i ruska i francuska mają najlepszy dpm i celność.

Opublikowano

A takie pytanko jeszcze: czy ten magazynek to sensowne rozwiązanie, skoro za każdym strzałem trzeba i tak celować od początku?

I chyba sobie rozwinę brytyjską :3 a jak z zasięgiem ogólnie wszystkich nacji?

signature.png

Opublikowano

I nie chodzi mi o 10 tiery. Najpierw są 4-5 więc jak się tymi po środku gra? Miałem hummela, fajny ale nie przypadł mi do gustu. A jaka jest wasza ulubiona piątka?

Chyba wybiorę francuzów.

signature.png

Opublikowano

I nie chodzi mi o 10 tiery. Najpierw są 4-5 więc jak się tymi po środku gra? Miałem hummela, fajny ale nie przypadł mi do gustu. A jaka jest wasza ulubiona piątka?

Chyba wybiorę francuzów.

Tak, ale robisz linię, chyba po to, aby mieć dobry czołg, który przyda Ci się w przyszłości. Z tego co wiem, to francuzy dość często brane są na CW. Niemieckiej linii nie polecam, jest taka nijaka ;/

Z resztą... Jutro wychodzi test 8.11, zbadaj sobie wszystkie artylerie i pograj nimi :) Myślę, że to rozwiąże Twoje wątpliwości, który czołg wybrać.

Opublikowano

Ja mam teraz V tier z USA M41 chyba to był i według mnie bardzo dobry. Jak jest dobra mapa to średnio po 3 kille robię, tylko 27 sekund czas ładowania, ale większość na hita spada.

Opublikowano

Tak, ale robisz linię, chyba po to, aby mieć dobry czołg, który przyda Ci się w przyszłości. Z tego co wiem, to francuzy dość często brane są na CW. Niemieckiej linii nie polecam, jest taka nijaka ;/

Z resztą... Jutro wychodzi test 8.11, zbadaj sobie wszystkie artylerie i pograj nimi :) Myślę, że to rozwiąże Twoje wątpliwości, który czołg wybrać.

Mam niemca i go polecam, świetna arta : P

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...