Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do 1600/2000zł

Sante Muerte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję laptopa do gier (wiem że połączenie tych słów dobre nie jest, ale jest mi potrzebny laptop a nie komputer stacjonarny),cenę podałem w nazwie tematu. Interesują mnie do maksymalnie 2000zł lecz jeśli znajdziecie ofertę tańszą to nie pogardzę. Oczywiście,wracając do pierwszego zdania,laptop nie musi "dźwigać" najnowszych gier,głównie chodzi mi o dwie:

-League Of Legends (stabilne 30 fps nawet na najniższych i więcej do szczęścia mi nie potrzeba)

-Minecraft lecz zmodowany,właśnie o to mi głównie chodzi by lapek mógł uciągnąć takową grę.

Znalazłem pewnego laptopa,jestem newbem i nie znam się zbytnio dobrze na parametrach,postanowiłem zapytać bardziej doświadczonych.

http://www.morele.net/laptop-lenovo-ideapad-g500h-59-395393-599517/

Tak na koniec. Oczywiście szukam zakupu na 2-3 lata,może dłużej jeśli będzie się sprawował dobrze. Proszę o linki do najlepszych do ceny podanej w nazwię o ile takie będą. Z góry dziękuje. Pozdrawiam.

Opublikowano
KODY RABATOWE - morele.net:

1) Mysz bezprzewodowa za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: APXGVTSOPV

2) Usługa montażu SSD / wymiany HDD na SSD za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: 2HESDG6JRP

Aby kody zadziałały trzeba dodać do koszyka laptopa za co najmniej 1500 zł i podany model myszy / usługę montażu SSD. Kody są wielokrotnego użytku - można przekazać dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...