Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Boxy a Sp?

pawix245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Jakiś tam czas temu zrobiłem sobie maga i chciałbym kupic se vc (vulcano) i teraz... Kupic go za 8,5kk czy moze około 80 boxów? jak mi lotnie z boxów np zostanie 30 to odsprzedam + drop taki jak piora czy fmy z nich, więc co lepsze? Wiadomo że może nie dropnąć wiec się pytam :D

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Ujme to ta jak masz kase to kup vulcano normalnie. Jak jestes uparty to jak masz farta to otwieraj jak nie masz to nawet nie probuj. Otwieralem juz duzo boxow i nic mi nie droplo.

70hs.png
Opublikowano

Niepolecam kupować boxów na sp 5 dropło mi za 10 chyba ale na 6 to juz z 130+ i nic lepiej kupić bo są małe szanse na drop

Opublikowano

ujme tak ja kupilem moze boxsow z 7 i mi droply 2 karty sp6 bojowy minich (jak ktos chce pisac notke z ofkami do Daroo25 s1 z ofkami bez pudła daje zastaw) tu liczy sie szczescie , raz dropnie za 2 lub 3 a raz za 100

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

hmm, puki co jeszcze nie moge zalozyc vc tak czy siak wiec moze sam na luku zdobede kilka boxow i sie zobaczy. Swoja droga profe latwo wbic ale co e reputacja? znacie jakies fajne sposoby na 57lvl na repe?

Opublikowano

misje bb , lodolamacz najszybciej sie wbije , a profke to znajdz sobie ogar fam na lod i kup ancka , dam ci moj przykład tydzień temu miałem 64lvl i 59 profke , byłem z 4 razy na lod z anckiem dzis mam 69 lvl i 71j :) ja gram wojem :) jesli szukasz ogar fam na lod to zapraszam do naszej fam napisz notke do Zioomeczka:) lvl fam 6 i trzeba mieć ts nie musisz rozmawiac ale zebys słyszał :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

misje bb , lodolamacz najszybciej sie wbije , a profke to znajdz sobie ogar fam na lod i kup ancka , dam ci moj przykład tydzień temu miałem 64lvl i 59 profke , byłem z 4 razy na lod z anckiem dzis mam 69 lvl i 71j :) ja gram wojem :) jesli szukasz ogar fam na lod to zapraszam do naszej fam napisz notke do Zioomeczka:) lvl fam 6 i trzeba mieć ts nie musisz rozmawiac ale zebys słyszał :)

Dzięki za propozycje ale mam powidzmy swoja fam gdzie kolega na 90 sam mnie expi xD

Po za tym dziekuje wszystkim za odpowiedzi like dla kazdego ;)

Do zamknięcia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...