Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dywizja null?

polska1290

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WTF, trafiłem po 10 rankedach do brązu 2 z silvera 5 i patrze na ligi ile u mnie w lidze jest b2 a tam piszę, że jak zdobędę 100 pkt i wygram 3 z 2 to wyląduje w dywizji "null" null z czego sie orientuje to 0

ale nwm ogl mam polską wersje a piszę null co to ma być?

Dodam, że tak samo pisało na początku stycznia jakąś 1-4 styczeń kiedy byłem w brąz 2 i potem do 11 stycznia wyszedłem do silvera 5 i po tych 10 teraz spadlem do brązu 2

Wtedy awansowalem normalnie do dywizji 1

A teraz?

I mam pytanie czy jak wtedy udało mi się wyjść z brązu 5 do silvera 5 to teraz mi się uda z brązu 2 do silvera 5?

Dodam, że już mam 4 winy i 2 lose aktualnie 78 pkt coś dużo ich mi daje :D (1 win i bedzie seria do 1, więc pytam czy do 1 mnie przerzuci czy do jakiegoś "null")

Opublikowano

Co do pierwszego pytania to jest jakiś bug(nie da się z b2 wyjść do s5,da radę tylko np. z 5 do 3,z 3 do 1 itp.),a co do samego wychodzenia to powinieneś dać radę .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...