Fattalny Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Witam ! Zostanę client masterem jakiegoś serwera dedykowanego lub serwera dedykowanego w tworzeniu Umiem : - Dodać Bronie - Dodać Zbroje - Dodać Biżuterie - Dodać Moby - Dodać Mapy - Dodać NPC - Zadbać o estetykę klienta również o estetykę świata gry - Naprawić bardzo dużo błędów klienta ( większość nie wszystko ) - i wiele wiele innych Mam dużo wolnego czasu tzn. po świętach będę go miał mniej ale to przez jakiś czas Co chcę w zamian? : - Posady Game Mastera ( jestem ogarnięty ) - Rangi na forum - Ogarniętej ekipy A właśnie zapomniał bym szybko się uczę i nie współpracowałem z żadnym serwerem Kontakt : Gadu-Gadu ~ 49466393 Pisać PW/GG STAN ZGŁOSZENIA - AKTUALNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medalowy Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Hamachi interesuje ? //50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+ ProUser 48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fattalny Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Możliwe oferty na GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia<3 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Pythona ogarniasz czy tylko podstawowe pliki ?:P a No i najważniejsze , grafika - potrafisz co nieco ?:p Zbieram + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fattalny Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Pythona ogarniasz czy tylko podstawowe pliki ? :P a No i najważniejsze , grafika - potrafisz co nieco ? :P Pisz PW podaj GG opiszę co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metin2-Poland Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Bez pythona to się tu nic nie przyda, jakbyś znał pythona php i lua mógłbym pomyśleć. Takie podstawy do w 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.