Skocz do zawartości

[INFO]Lagi na serverach EU

Tumbas

Rekomendowane odpowiedzi

Riot wie o problemie i bardzo mu przykro, że gracze muszą znosić taką sytuację. Tłumacząc źródło usterki, dowiadujemy się, że podstawowym elementem są problemy dostawcy Internetu. Niestety, kłopoty zbiegają się ze startem sezonu czwartego i stąd widzimy ciągle informację o wyłączonych kolejkach gier rankedowych.

Według Riota, lepiej wyłączyć rankedy niż narażać graczy na porażki w tego typu pojedynkach. Dodatkowo, do gry loguje się coraz więcej graczy, co jeszcze bardziej obciąża serwery (nie podają tego jako problem, wręcz bardzo ich to cieszy, ale fakt, zostaje faktem, że większa ilość graczy nie ułatwia pracy serwerom).

Według oficjalnej wypowiedzi, 20% serwerów na EUW i 25% na EUNE ma problemy z lagami, natomiast nie można przewidzieć, na którym serwerze zostanie uruchomiona nasza gra. Co więcej, zdarzają się gracze, którzy nie mieli lagów. Oczywiście, nie traktują tego jako wytłumaczenie, ale chcieli przekazać jak wygląda całościowy problem.

źródło: mmo24.pl

http://www.lolking.net/summoner/eune/41603982

Chcesz 1 vs 1 do 1 towera/ first blooda? Pisz na nick podany na lolkingu.

Niedawno temu pisałem do Riotu z pytaniem dlaczego w meczu, w którym miałem cały czas lagi, nie otrzymałem Loss Prevented. Oto ich odpowiedź i dalsza część mojej dyskusji... Mam nadzieję, że rozjasni to niektórym trochę całą sprawę z lagami. :>

9mw4.png

13zk.png

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [INFO]Lagi na serverach EU   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...