JachuPL Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Publikacja wykonana przez członków MPC Modder Team @JachuPL Cześć. Tak mi się strasznie nudziło (ferie mocno), że postanowiłem przerobić klasyczny event manwoo na nową wersję. Jest to event manwoo w nowej wersji. Stare manwoo było na zasadzie "przynieś - dostań", moja wersja bada rozmiar rybki, porównuje z maksymalnym rozmiarem dla danej ryby (swoją drogą wyciągniętym z fishing.txt) i w zależności od wielkości daje nagrodę. Jeśli rybka jest większa niż 33% maksymalnej długości, ale mniejsza niż 66% maksymalnej długości, dostajemy nagrodę z tablicy mkTablicaNagrodDobrze, jeśli jest większa niż 66% to dostajemy z tablicy mkTablicaNagrodOgromna. http://pastebin.com/X7CfEcej Problemy i pytania niżej. Pozdrawiam, JachuPL. Nie wyrażam zgody na jakiekolwiek kopiowanie i rozpowszechnianie na inne serwisy hostingowe niż mój pastebin. Kopiowanie do wykorzystania na własnym serwerze jest dozwolone. Odnośnik do komentarza
RalioS Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Pierwszy Zajebiste Mogłeś jeszcze jebnąć,że zawsze przy wejściu do gry pisze,że event jest aktywny JUŻ NIEBAWEM! Odnośnik do komentarza
CodeBlack Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Pierwszy Zajebiste i tak tego nie dodasz jak nawet katakumb nie umiesz odbugowac:] a na serwerze gra juz tak malo luda ze sie nie oplaca pozdro You cannot keep out your own fear Odnośnik do komentarza
Dargon Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Było coś takiego na Astium i dobrze się sprawowało Odnośnik do komentarza
RalioS Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 i tak tego nie dodasz jak nawet katakumb nie umiesz odbugowac:] a na serwerze gra juz tak malo luda ze sie nie oplaca pozdro Aha? Jakich katakumb ? Katakumb nie ma i nie będzie:) Grałeś może z 2 tyg. temu zapraszam cię za kolejne 2 tyg. jak bd 400 online JUŻ NIEBAWEM! Odnośnik do komentarza
LikeWeed Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 no queścik fajny fajny oby takich więcej. naapewno zobacze co i jak :p btw. ja też mam ferie ale nie nudzi mi się Odnośnik do komentarza
Ink™ Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Heheh jak zwykle najpierw funkcja z masą tablic, a następnie treść questa. Ja osobiście wolę wrzucać dialogi już prosto do questa, zwłaszcza, że dany dialog nie pojawia się w kilku miejscach. Odnośnik do komentarza
Savien Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Fajne, postarałeś się. Łap Lajka. Odnośnik do komentarza
sherer Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Heheh jak zwykle najpierw funkcja z masą tablic, a następnie treść questa. Ja osobiście wolę wrzucać dialogi już prosto do questa, zwłaszcza, że dany dialog nie pojawia się w kilku miejscach. Ta, ale teoretycznie gdy ktoś ma to edytować to będzie mu wygodniej tak, bo wszystko ma w jednym miejscu. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
z4z0l Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ta, ale teoretycznie gdy ktoś ma to edytować to będzie mu wygodniej tak, bo wszystko ma w jednym miejscu. Właśnie nie do końca, bo najpierw musisz znaleźć jaka "funkcja" odpowiada za dany tekst, a potem wrócić do funkcji żeby znaleźć element odpowiadający za niego. umarł Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.