Kertimir Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Szukałem w googlach i na mpc.. Znalazłem tematy jak zainstalować bazę mysql na freebsd, a ja muszę ją przeinstalować. Jak to zrobić? Jak ją odinstalować o to dokładnie chodzi. Z instalacją ponowną nie będę miał problemu.. Odnośnik do komentarza
Zagrajmarek Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Odszukaj pakiet z nazwą MySQL wpisując: [root#]pkg_info | less Przykładowo: mysql-server-5.5.12 Wpisujesz by usunąć: [root#]pkg_delete mysql-server-5.5.1 Odnośnik do komentarza
3R✘ Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 cd /usr/ports/databases/mysql55-server/ make reinstall clean cd /usr/ports/databases/mysql55-client/ make reinstall clean Usuwasz zawartość var/db/mysql i zainstaluj od początku. Odnośnik do komentarza
Kertimir Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Rada 3R✘pomogła. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.