michal1320 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Elo, gram na invori zrobiłem wp. Staty dawałem do expa int wit siła max. Troszkę sie zagalopowałem bo chciałem dac w zre zamiast siły, a wbiłem juz za duzy lvl zeby zmienić. Taki bulid moze zostac do pvp ? Odnośnik do komentarza
Phoenix. Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Jak najbardziej. Siła zdecydowanie poprawi Twój atak. Zręczność przydałaby się bardziej pod exp (uniki). Odnośnik do komentarza
Kashido. Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Owsze możę zostać tylko jakieś pro eq i smigasz pvp WP w sumie nie jest zły rozpro bardzo się sprzydaje : > Odnośnik do komentarza
3RoR Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 xxx Odnośnik do komentarza
xShawn Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 siła / inta - dobry build Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.