Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 proplem z grafą

kretomaniak3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

popsuła mi sie karta graficzna i wymieniłem na 128 mb ati radeon 9200 nagle jak włanczam metina to pisze mi cos takiego" sorry your system does not support 3d graphics... i cos dalej w menadżeże urządzeń pobierałem stery ale tam pisze mi ze mam najnowsze a to dziwne po pisze że sterownik jest z 2006 i pisze mi że to standardowa karta graficzna vga ale pogrzebałem w kompie i na grafie pisze że to ati radeon 9200 jakby win7 nie widział mojej karty jak byscie znależli jakiś program do instalacji najnowszych sterówza darmo ale prosze najbardziej o metka żeby mi chodził na luzie chetnit polece was innym

Opublikowano

Musisz się namęczyć i szukać w Internecie sterowników .

Albo wejść w menadżer urządzeń, wybrać swoją kartę i niech samo poszuka.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Albo wejść w menadżer urządzeń, wybrać swoją kartę i niech samo poszuka.

Przecież napisał że już to zrobił i ma stare stery ..

Opublikowano

Przecież napisał że już to zrobił i ma stare stery ..

Ok, ok.

popsuła mi sie karta graficzna i wymieniłem na 128 mb ati radeon 9200 nagle jak włanczam metina to pisze mi cos takiego" sorry your system does not support 3d graphics... i cos dalej w menadżeże urządzeń pobierałem stery ale tam pisze mi ze mam najnowsze a to dziwne po pisze że sterownik jest z 2006 i pisze mi że to standardowa karta graficzna vga ale pogrzebałem w kompie i na grafie pisze że to ati radeon 9200 jakby win7 nie widział mojej karty jak byscie znależli jakiś program do instalacji najnowszych sterówza darmo ale prosze najbardziej o metka żeby mi chodził na luzie chetnit polece was innym

http://www.driverskit.com/freedownload/Video_Card/Ati/Radeon_9200_9100_6_14_10_6414/10463.html

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

1. Poszukaj najnowszych sterowników do twojej karty graficznej.

2. Zmień rozdzielczość itp. w metku.

1391330838-U892188.png

Opublikowano

do tej karty vga to tak ale ja mam tak naprawde ati 9200 radeon i do tej vga niby są najnowsze ale do tej co mam naprawde to pewnie nie

Opublikowano

do tej karty vga to tak ale ja mam tak naprawde ati 9200 radeon i do tej vga niby są najnowsze ale do tej co mam naprawde to pewnie nie

Wpisz nazwę na stronie producenta i wybierz swoją, tak będzie najlepiej. :-)

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

• 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...