Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BF4 i GTAV na PS3

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jakiś tydzień temu ukończyłem uncharted 2 no i osiągnąłem max. poziom na killzone 3 demo. Więc postanowiłem kupić jakieś nowe gry, które dadzą mi dużo godzin zabawy :)
Pomyślałem o gta v i bf4. Co o nich myślicie ? To dobry wybór ? Czy poprawiło się coś w battlefieldzie 4 od czasu premiery na ps3 ?

Z góry dzięki za odpowiedź.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

GTA V jest fajne, dużo humoru i jeszcze więcej akcji. Po skończeniu singla nie musisz kończyć zabawy z grą, jest przecież GTA Online które zapewni Ci kolejne godziny zabawy.

BF4 moim zdaniem nie opłaca się kupować na poprzednią generacje, od strony graficznej gra odpycha, śmiem twierdzić, że BF3 prezentuje się lepiej...

819531478353821175209.gif

Opublikowano

GTA V jest fajne, dużo humoru i jeszcze więcej akcji. Po skończeniu singla nie musisz kończyć zabawy z grą, jest przecież GTA Online które zapewni Ci kolejne godziny zabawy.

BF4 moim zdaniem nie opłaca się kupować na poprzednią generacje, od strony graficznej gra odpycha, śmiem twierdzić, że BF3 prezentuje się lepiej...

Tylko, że mi średnio podoba się cod, a bf3 mam na pc.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Tylko, że mi średnio podoba się cod, a bf3 mam na pc.

Nikt Ci nie każe kupować przecież COD :)

Są inne gry, jeśli podobał Ci się KZ3 to możesz spróbować pograć w DUST 514, gra jest w systemie F2P.

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/cid=EP5018-NPEB00777_00-DUST514EVEONLINE

Może coś z tego?

Crysis 3

Far Cry 3

Borderlands 2

Resistance 3

MAG

819531478353821175209.gif

Opublikowano

A może ja bym szedł w ślady The Last of Us lub Medal of Honor. Gta V jak kolega wspomniał na górze bardzo świetna gierka. Polecam :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jak coś w stylu GTA (sandbox) to Far Cry 3 oraz Tomb Raider będą dobrym wyborem. Również gry, które wymienił tripipi powiny Ci się spodobać. Grałem w większość i zdecydowanie mogę polecić. Resistance 3 to naprawdę dobra gierka i warto zaopatrzyć się w całą trylogię zwłaszcza, że można ją kupić za śmieszne pieniądze. Dodam tylko, że właśnie w Resistance oraz MAG sony odłącza wtyczkę od serwerów na początku marca tego roku. Jak nie możesz się zdecydować to zawsze możesz trochę poczekać. W lutym wychodzi Thief a gra zapowiada się bardzo ciekawie.

Opublikowano

Nikt Ci nie każe kupować przecież COD :)

Są inne gry, jeśli podobał Ci się KZ3 to możesz spróbować pograć w DUST 514, gra jest w systemie F2P.

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/cid=EP5018-NPEB00777_00-DUST514EVEONLINE

Może coś z tego?

Crysis 3

Far Cry 3

Borderlands 2

Resistance 3

MAG

Z tych to chyba tylko crisis 3 oraz Far Cry 3. Tyle, że ja nadal przy bf4 stoję :D Bardzo mi się bf4 podoba, a na pc już sobie nie pogram ;/

Mogę pobrać tego dusta, tylko gdzie znajdę gry darmowe w sklepie na ps3 ? Doszukałem się tam tylko dem.

Co do wcześniejszych wypowiedzi to musi być gta v + fps pod multi.

Opublikowano

Battlefield 4 jest naprawdę dobrą grą ale na PS3 nie wygląda najlepiej. W dodatku ogromne mapy i tylko 24 graczy na serwerze. Ale to Ty będziesz grał więc zrób co uważasz. Co do innych FPS to Crysis jest bardzo fajny. Długo bawiłem się na multi. Właściwie grałem od chwili premiery do listopada bo wtedy sprzedałem swoją konsolę. Jest tylko jeden problem - liczba graczy. Jest ich coraz mniej. Jak ja jeszcze grałem to było tylko kilkaset online z całego świata. Aktualnie jest ich 900 więc liczba może i dużo nie wzrosła ale na pewno nie spadła. Można zobaczyć też ile jest na inne platformy bo różnicę widać gołym okiem.

http://crysis3s.com

Znowu w Far Cry 3 pograłem trochę na multi i muszę przyznać, że jest to trochę odskocznia od BF czy CoD. W dodatku posiada ciekawy tryb kooperacji więc można bawić się z kolegami. Z tego co pamiętam jest tam 6 map i można grać w 4 osoby. Gra w coopie odblokowuje elementy i wyposażenie do trybu multi. Jak nadal nie będziesz zdecydowany to bierz KZ3. Gra jest wyśmienita i bajecznie będzie Ci się grało na multi. Jeżeli zależy Ci na długiej zabawie to możesz wykupić ze sklepu PSS sam tryb multiplayer. Dostaniesz wtedy wszystkie mapy jakie kiedykolwiek wyszły.

Co do DUST 514 to nie wiem jak jest teraz ale myślę, że możesz w wyszukiwarce wpisać tytuł i już będzie.

Opublikowano

Battlefield 4 jest naprawdę dobrą grą ale na PS3 nie wygląda najlepiej. W dodatku ogromne mapy i tylko 24 graczy na serwerze. Ale to Ty będziesz grał więc zrób co uważasz. Co do innych FPS to Crysis jest bardzo fajny. Długo bawiłem się na multi. Właściwie grałem od chwili premiery do listopada bo wtedy sprzedałem swoją konsolę. Jest tylko jeden problem - liczba graczy. Jest ich coraz mniej. Jak ja jeszcze grałem to było tylko kilkaset online z całego świata. Aktualnie jest ich 900 więc liczba może i dużo nie wzrosła ale na pewno nie spadła. Można zobaczyć też ile jest na inne platformy bo różnicę widać gołym okiem.

http://crysis3s.com

Znowu w Far Cry 3 pograłem trochę na multi i muszę przyznać, że jest to trochę odskocznia od BF czy CoD. W dodatku posiada ciekawy tryb kooperacji więc można bawić się z kolegami. Z tego co pamiętam jest tam 6 map i można grać w 4 osoby. Gra w coopie odblokowuje elementy i wyposażenie do trybu multi. Jak nadal nie będziesz zdecydowany to bierz KZ3. Gra jest wyśmienita i bajecznie będzie Ci się grało na multi. Jeżeli zależy Ci na długiej zabawie to możesz wykupić ze sklepu PSS sam tryb multiplayer. Dostaniesz wtedy wszystkie mapy jakie kiedykolwiek wyszły.

Co do DUST 514 to nie wiem jak jest teraz ale myślę, że możesz w wyszukiwarce wpisać tytuł i już będzie.

Jak na moje oko, to różnica w grafice w bf4 ps3 vs pc jest taka, że na pc tekstury są lepiej oświetlone a na ps3 jakby były matowe. Co do różnic pomiędzy codem a bf4 to też jakiejś dużej różnicy nie ma... z tym, że dla mnie cod skończył się na mw2 ( 500h poszło na multi ). Teraz to tylko takie odgrzewańce robią -,- No i na prawdę nie wiem co mam robić, bo mi tylko się bf4 podoba, a Wy mówicie, że nie warto ;C Rozumiem, że może na ps3 nie wygląda to tak jak na pc w fullhd ultra. No ale w sumie to szkoda wywalić 150zł w błoto. Co do kz3 to mam mieszane uczucia. Wszystkie tytuły poza najnowszym codem i bf4 raczej odpadają.

Szubryt,tripipi Wy macie bf4 na ps3 ?

Opublikowano

Jak na moje oko, to różnica w grafice w bf4 ps3 vs pc jest taka, że na pc tekstury są lepiej oświetlone a na ps3 jakby były matowe. Co do różnic pomiędzy codem a bf4 to też jakiejś dużej różnicy nie ma... z tym, że dla mnie cod skończył się na mw2 ( 500h poszło na multi ). Teraz to tylko takie odgrzewańce robią -,- No i na prawdę nie wiem co mam robić, bo mi tylko się bf4 podoba, a Wy mówicie, że nie warto ;C Rozumiem, że może na ps3 nie wygląda to tak jak na pc w fullhd ultra. No ale w sumie to szkoda wywalić 150zł w błoto. Co do kz3 to mam mieszane uczucia. Wszystkie tytuły poza najnowszym codem i bf4 raczej odpadają.

Szubryt,tripipi Wy macie bf4 na ps3 ?

Ja mam na PS4 ale kumple mają na trójkę i nie są szczególnie zadowoleni. Pamiętaj, że to Ty będziesz grał. Jeżeli gra Ci się podoba i masz na nią ochotę to kupuj :).

Opublikowano

Ja mam na PS4 ale kumple mają na trójkę i nie są szczególnie zadowoleni. Pamiętaj, że to Ty będziesz grał. Jeżeli gra Ci się podoba i masz na nią ochotę to kupuj :).

No wiesz, tyle, że wszyscy mówią, że to zbugowany crap :)

Opublikowano

Zawsze możesz kupić innego FPS. Wybór należy do Ciebie.

Dzięki za pomoc :) Jeśli znalazł by się ktoś kto ma cod ghosts i bf4 to niech napiszę która gra wygląda lepiej.

Opublikowano

Ja mam bf4 na ps3 i jeśli znowu miałbym wybierać to w ciemno bym brał bf4. Jeśli chciałbyś pograć w symulator pola bitwy gdzie możesz latać helikopterami i odrzutowcami, jeździć quadami, skuterami, czołgami itp. To bierz bf4 chociaż grafika nie oszołamia a błędy powodują czasami wkurw, warto zainwestować w nią. Od razu mówię, że moim zdaniem to jedna z najlepszych gier w jakie grałem.

76561198063943099.png
Opublikowano

Ja mam bf4 na ps3 i jeśli znowu miałbym wybierać to w ciemno bym brał bf4. Jeśli chciałbyś pograć w symulator pola bitwy gdzie możesz latać helikopterami i odrzutowcami, jeździć quadami, skuterami, czołgami itp. To bierz bf4 chociaż grafika nie oszołamia a błędy powodują czasami wkurw, warto zainwestować w nią. Od razu mówię, że moim zdaniem to jedna z najlepszych gier w jakie grałem.

Mam poprzednią część więc wiem co spodziewać się po tej :) Już kupiłem bf4 i gta v. Dzięki wszystkim za pomoc, temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...