Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam strony pod pliki Terenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok uporałem się z str wie ktoś może jak mogę uporać się z tym bo nie mogę założyć nowego konta na plikach terenzo posiadam 2 serwer na plikach derina i działa normalnie ;)

p2a4.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

ok uporałem się z str wie ktoś może jak mogę uporać się z tym bo nie mogę założyć nowego konta na plikach terenzo posiadam 2 serwer na plikach derina  i działa normalnie  ;)

Hmm bardzo proste rozwiązanie  :) Zresetuj tabelkę account do "czystej postaci". Aby to zrobić dokładnie to zrób tak:

1. Odpal Navicata
2. Przejdź do sekcji account
3. Wybierz z górnego panela Query
4. Wybierz New Query
5. Dodaj te wartości: 

TRUNCATE account;
REPAIR TABLE account;

6. Wybierz Run gdy wyskoczy na dole OK zamknij tabelkę query.
7. Wybierz New Query
8. Dodaj te wartości:

ALTER TABLE `account`
MODIFY COLUMN `last_play` datetime NULL AFTER `money_drop_rate_expire`,
MODIFY COLUMN `web_ip` varchar(15) CHARACTER SET ascii COLLATE ascii_general_ci NULL AFTER `web_admin`,
MODIFY COLUMN `web_confirm` varchar(32) CHARACTER SET ascii COLLATE ascii_general_ci NULL AFTER `web_ip`;

9. Wybierz Run gdy wyskoczy na dole OK zamknij tabelkę query.

10. Zrebootuj serwer, wejdź na stronkę i utwórz konto :)

W taki sam sposób, stosując punkt 5 zresetuj tabelki player, player_index przechodząc do sekcji player oraz tam wybierając new query. Możesz również zresetować tabelki guild, guild_comment, guild_grade oraz guild_member z sekcji player. Kolejną tabelką do restu może być tabelka gmlist z sekcji common - również stosujac punkt 5 w taki sposób możesz ją zresetować. Jeśli chodzi o problem z MySQL na stronie rejestracyjnej to co ci napisałem od punktu 1 do 10 w 100% załatwi sprawę  :) Pozdrawiam

Liczę na limit ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...