Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Wirus ,czy nie

Hostencja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem pobrałem niedawno priva alien2 , zrobiłem 3x skana avastem no i nic nie wykryło ,ale jak pobrałem tego clienta były wirusy ,ale miałem wysrane . Po 3 dniach teraz PC muli jak cholera i nie wiem ,czy to jest wina jakiegoś wira ,czy po prostu PC ma swoje lata ? Troszkę schiza jest ,że mam keylogera ,bo chce sobie PC nowego zamówić ,a tu żeby nie było że z 4000 zł stanie się -500 zł :D

kxAyLut.png

Opublikowano

Witam otóż mam problem pobrałem niedawno priva alien2 , zrobiłem 3x skana avastem no i nic nie wykryło ,ale jak pobrałem tego clienta były wirusy ,ale miałem wysrane . Po 3 dniach teraz PC muli jak cholera i nie wiem ,czy to jest wina jakiegoś wira ,czy po prostu PC ma swoje lata ? Troszkę schiza jest ,że mam keylogera ,bo chce sobie PC nowego zamówić ,a tu żeby nie było że z 4000 zł stanie się -500 zł :D

Przeskanuj :)
Opublikowano

Tak możliwe że wirus ja zawsze wtedy skanuje komputer combofix on ci wykrywa wirusa i usuwa go przy okazji oczyści komputer jakbyś miał jeszcze inne wirusy.Nawet jak nie masz wirusa to nic się nie stanie ja zawsze go używam. Zobacz jeszcze w procesach ile ci wykorzystuje procesora oraz zobacz czy nie ma jakiś podejrzanych procesów..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...