Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarny ekran.

§Rasta§

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem. Otóż , gdy ktoś rzuca jakiegoś granata trującego , lub hmm , zostaje otruty gazem na quaranitne , to na czas działania gazu znika mi obraz , i po prostu jest on czarny. nic nie widze. Poradzi ktos w czym tkwi problem ?

Opublikowano

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}\0000]
"~Engine.exe"=dword:00000001

to na zielono skopiuj do notatnika i zapisz jako reg następnie otwórz plik reg akceptuj i zrestartuj kompa wejdź w CA w dymek i magia :>

A może by tak Lajka ?!

Opublikowano

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}\0000]

"~Engine.exe"=dword:00000001

to na zielono skopiuj do notatnika i zapisz jako reg następnie otwórz plik reg akceptuj i zrestartuj kompa wejdź w CA w dymek i magia :>

Jak ma słaby komp to niech tego nie robi bo cały komp zamuli.

Opublikowano

Jak ma słaby komp to niech tego nie robi bo cały komp zamuli.

Co znaczy zamuli? jesli zrestartuje kompa to odmuli? :D

//zakaz gifow

Opublikowano

Co znaczy zamuli? jesli zrestartuje kompa to odmuli? :D

Nie każdemu tak się dzieje. Mój brat jak to zrobił to mu tapeta z pulpitu ładowała się 20 minut xD

Zamulił - no nie wiem wszystko się ładowało 10 minut ogólnie laptop bardzo powoli chodził.

Trzeba było przywrócić rejestr do poprzedniego dnia i gotowe.

I nie chciało go do żadnego rooma wbić. Jak dał "start" to od razu do pulpitu wyrzucało. On ma taką samą kartę graficzną jak ty, ale nie wiem czy tobie to samo się stanie, bo on ma naprawdę słaby laptop :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...