Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BAN CZY BŁĄD? POMOCY

Domino!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie można gadać o supporcie EA. Nie odpisują, a pozatym któremu graczu/owi nie wiem jak to się pisze, chce się czekać?

To sobie graj.. ale w FIFE 13 ;)

Wolisz czekać czy Grać w 13 niż 14 :D ?

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Nie można gadać o supporcie EA. Nie odpisują, a pozatym któremu graczu/owi nie wiem jak to się pisze, chce się czekać?

Nic na to nie poradzimy.

Pozostaje tylko czekać.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Zrobiłem reinstala origina fify, zainstalowalem, wywalilem te hamachi i nic. Cały czas to samo... Wczytywanie i błąd. FUCK. YOU. EA. !!!

Opublikowano

Zrobiłem reinstala origina fify, zainstalowalem, wywalilem te hamachi i nic. Cały czas to samo... Wczytywanie i błąd. FUCK. YOU. EA. !!!

CZEKAĆ CZEKAĆ CZEKAĆ.

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Słuchajcie! Koleś mi odpisał, lecz niestety nie zrozumiał o co mi chodzi, napisałem wszystko jasno to powiedział że nie wie o co chodzi... Same durnie tam w tym EA siedzą..

Opublikowano

Miałem podobny problem z 13 teraz słuchaj co "mi" pomogło:

Wejdź w orgin---> moje gry i prawym na FIFE---> napraw instalację mi pobrało jakieś pliki i mogłem się łączyć ;)

Opublikowano

Miałem podobny problem z 13 teraz słuchaj co "mi" pomogło:

Wejdź w orgin---> moje gry i prawym na FIFE---> napraw instalację mi pobrało jakieś pliki i mogłem się łączyć ;)

Nie wiem wy kurde macie coś z głowami ? Nie ogarniasz ?

Jeżeli na futweb nie działa to jak moze działać za pośrednictwem naprawy

Opublikowano

No właśnie, mi piszę że prace modernizacyjne, coś od EA. :) ( Zamierzam kupić 2 konto )

To wytłumacz mu szczegółowo.

Może ty jak Debil napisałeś.

,,I have a problem when I want to connect to the FIFA 14 Ultimate Team (14) writes, we are sorry but there has been an error connecting to FIFA 14 Ultimate Team "I am uninstalled FIFA and the Origin and installed again. Did not work, please help." Tak napisałem.

Opublikowano

No właśnie, mi piszę że prace modernizacyjne, coś od EA. :) ( Zamierzam kupić 2 konto )

,,I have a problem when I want to connect to the FIFA 14 Ultimate Team (14) writes, we are sorry but there has been an error connecting to FIFA 14 Ultimate Team "I am uninstalled FIFA and the Origin and installed again. Did not work, please help." Tak napisałem.

Czemu nie po Polsku ?

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Dobra,dowiedziałem się . Prawdopodomnie dostałeś bana . Jeżeli uzywałeś trainera za jakby to powiedzieć namiętnie :) Czyli za często np 1 h 9 lig to masz pewnego bana

Oczywiscie pisze to jezeli miałeś owego trainera

Max na dobę coinsów Maksymalnie EA ustaliło 130 k coinsów.

Czyli jak cisnąłeś na trrainerze 9 lig=135k to autoban na 2 dzień,

Druga sprawa mogą być problemy z twoim kontem i dlatego nie mozesz uzywać.

((co do trainera najlepiej 3-4 ligi robić w 1h .))

Opublikowano

Dobra,dowiedziałem się . Prawdopodomnie dostałeś bana . Jeżeli uzywałeś trainera za jakby to powiedzieć namiętnie :) Czyli za często np 1 h 9 lig to masz pewnego bana

Nie używałem trainera, grałem sobie normalnie w online i już. Bylem biedakiem, ale skład z Bundesligi miałem i nagle mam błąd, przypominam że jest on od poniedziałku godziny może 21. I tak do teraz panie ,,Morderco" to powiedz ten sposób bo hacków nie używałem a chcę grać, co zrobić ? nie wiem. P.S. te 130k coinsów na oczy nie widziałem...

Opublikowano

Pisz dalej do pomocy technicznej.

Powinni Ci pomóc.

Dzwoniłem do infoilinii EA i powiedzieli że moje konto Ultimate Team jest nie aktywne i nie są nic w stanie zrobić muszę napisać na [email protected] i czekać na ich odpowiedź tylko oni mogą coś z tym zrobić, napisałem odpowiedzieli że badają tą sprawę i czekam.

Opublikowano

Dzwoniłem do infoilinii EA i powiedzieli że moje konto Ultimate Team jest nie aktywne i nie są nic w stanie zrobić muszę napisać na [email protected] i czekać na ich odpowiedź tylko oni mogą coś z tym zrobić, napisałem odpowiedzieli że badają tą sprawę i czekam.

Skoro rozkazują czekać, to czekaj ;)

77512f97859e.jpg

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...