Skocz do zawartości

Pytanie dt metin2.pl

Diamond Craft

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam następujące pytanie:

Kiedyś było coś takiego w dt że miałeś ten 60/65 lvl przechodziłeś pierwsze piętro, drugie, trzecie, potem były metki i ubijałeś prawidłowego i na pieczęciach na modzie tepałeś się w tył, i wybijałeś reszte metków 60 (4 metki bodajze do ubicia) ja po nocce wyciągałem z 2x dropem po 10 kamoli, więc moje pytanie brzmi w tym sensie czy jak sie cofnie do tyłu to czy to dalej tak działa jak wtedy? Prosze o szybką odpowiedź, nagradzam like :D

Witam, mam następujące pytanie:

Kiedyś było coś takiego w dt że miałeś ten 60/65 lvl przechodziłeś pierwsze piętro, drugie, trzecie, potem były metki i ubijałeś prawidłowego i na pieczęciach na modzie tepałeś się w tył, i wybijałeś reszte metków 60 (4 metki bodajze do ubicia) ja po nocce wyciągałem z 2x dropem po 10 kamoli, więc moje pytanie brzmi w tym sensie czy jak sie cofnie do tyłu to czy to dalej tak działa jak wtedy? Prosze o szybką odpowiedź, nagradzam like :D

Działa, jeszcze lepiej walnąć każdego po razie i ubić normalnego, wszystkie na raz się rozwalają, cały drop dla Ciebie, tylko musisz wrócić zanim zniknie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Pytanie dt metin2.pl   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...