Diamond Craft Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam, mam następujące pytanie: Kiedyś było coś takiego w dt że miałeś ten 60/65 lvl przechodziłeś pierwsze piętro, drugie, trzecie, potem były metki i ubijałeś prawidłowego i na pieczęciach na modzie tepałeś się w tył, i wybijałeś reszte metków 60 (4 metki bodajze do ubicia) ja po nocce wyciągałem z 2x dropem po 10 kamoli, więc moje pytanie brzmi w tym sensie czy jak sie cofnie do tyłu to czy to dalej tak działa jak wtedy? Prosze o szybką odpowiedź, nagradzam like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrMagK2 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Witam, mam następujące pytanie: Kiedyś było coś takiego w dt że miałeś ten 60/65 lvl przechodziłeś pierwsze piętro, drugie, trzecie, potem były metki i ubijałeś prawidłowego i na pieczęciach na modzie tepałeś się w tył, i wybijałeś reszte metków 60 (4 metki bodajze do ubicia) ja po nocce wyciągałem z 2x dropem po 10 kamoli, więc moje pytanie brzmi w tym sensie czy jak sie cofnie do tyłu to czy to dalej tak działa jak wtedy? Prosze o szybką odpowiedź, nagradzam like Działa, jeszcze lepiej walnąć każdego po razie i ubić normalnego, wszystkie na raz się rozwalają, cały drop dla Ciebie, tylko musisz wrócić zanim zniknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imagus Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 A potem łapiesz bana. Skoro GF nic nie robi to pewnie dalej działa, przy ich działaniach w 2016 może to zablokują. strach się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavotti Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Dziala to. Nie powinno byc bana za to.. GF dobrze wie o istnieniu tego bugu, wiec powinni go zablokowac - jesli nie, to nie powinno byc bana i powinno byc do uzytku. Wedlug mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galvanis Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 najlepiej wszystkie raz dwa ubić i ubić normalnego, tylko że dobre eq i najlepiej druga postać do pomocy @up ban za reklamowanie powinien być :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.