Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Specjalnie dla użytkowników mpcforum poradnik jak skonfigurować bota JTS3ServerMod. Jutro z rana nagram poradnik jak WGRAC, URUCHOMIĆ na VPSie właśnie tego bota.

Zapraszam do subskrybcji i dawania łapek w górę jeśli się Wam podoba.

W poradniku o instalacji poprawię błąd w 31 minucie.

PROSZĘ MODA O DODANIE [TUT] PRZED NAZWĄ TEMATU I USUNIĘCIE TEGO WPISU

Edytowane przez Yirumas

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

jeśli Wam się podoba to subskrybujcie kanał, a pojawi się więcej.

Instalacja pokaże się dzisiaj

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

# Function list (use only once!):

# AutoMove - Move connecting clients of a specified server group to a specified channel
# LastSeen - Chat command to check the last online time of a client (client database list cache must be enabled!)
# Function list (multiple use possible):
# Advertising - Send messages to channel or server chat every X minutes
# AwayMover - Move the client as soon as away status is set for longer than X seconds
# BadChannelNameCheck - Checking for bad channel names, can delete the channel and punish the client
# BadNicknameCheck - Checking for bad nicknames and can punish the client
# ChannelNotify - Notify specified server groups about clients joining a specified channel
# IdleCheck - Move or kick an idle client, can also send an idle warning message
# InactiveChannelCheck - Delete channels if empty for more than X hours
# MuteMover - Move the client as soon as the specified mute status is set for longer than X seconds
# RecordCheck - Move or kick a recording client (of course only the record function of the Teamspeak client is detected)
# ServerGroupNotify - Notify specified server groups about clients of specified server groups connecting to the TS3 server
# ServerGroupProtection - Make sure that only specified clients are members of the specified server groups
# WelcomeMessage - Sends a message to new connected clients
bot_functions = 

Ja mam w Configu takie coś! Jak mogę to ustawić?? 

>>  Nie wiem co napisać :<  <<

Opublikowano

przy bot functions = wpisujesz jaką funkcję bota chciałbyś odpalić.

Tutaj je masz

Advertising:advertising,AutoMove:automove,AwayMover:away,BadChannelNameCheck:badchannelname,BadNicknameCheck:badnickname,ChannelNotify:channelnotify,IdleCheck:idle,InactiveChannelCheck:icc,LastSeen:lastseen,MuteMover:mute,RecordCheck:record,ServerGroupNotify:servergroupnotify,ServerGroupProtection:servergroupprotection,WelcomeMessage:welcome,WelcomeMessage:welcome_guest

Ja dalej z kolei nie wiem jak skonfigurować poke bot ;x

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

siemka mam problem wyskakuje mi cos takiego co mam zrobic  odpalam mute mover  headphone and microphone detection in config disabled

• 9 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pomorze mi ktoś chciałbym żeby JTS3BOT np. zrobię spacer z godziną aktualną i żeby on aktualizował co 1 minutę, oraz żeby jak ktoś wbije na Centrum pomocy tzn Prośba rejestracje range, Dyżurka Administracji żeby wysyłało im na kanale ID osoby z Administracji i czy jest online czy offline, oraz żeby administratorom wyskakiwała prywatna wiadomość że ktoś oczekuje ich pomocy.

PILNE Proszę o POMOC!!!

• 11 miesięcy temu...
  • 4 lata później...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano
W dniu 2.08.2021 o 20:14, prokoza_PL napisał:

skąd pobrać to ? mam serwer na pukawce i nie wiem jak to pobrac

Tak dla dalszych pokoleń - pukawka oferuje tego bota w pakiecie (powinien on miec link w panelu).

W sumie to teraz prawie każdy hosting oferuje jakiegoś bota.