Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Umcia-Umciamt2[Pl] Bez Hamachi!

MrSzczotua

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Umcia-UmciaMT2

gramy w jinno

Witajcie ponownie na prezentacji serwera Umcia-UmciaMT2. Postaniwiłem tym razem postawić go na hamachi i sprawdzić jak to będzie. Wszystko tak jak było i troche więcej dorobione. POWTARZAM, ŻE SERWER JEST 4FUN!!!, TO NIE JEST BETA!!!

NIESTETY NA RAZIE HAMACHI!!!

Umcia-Umcia

Umcia-Umcia2

Umcia-Umcia3

Umcia-Umcia4

Umcia-Umcia5

Umcia-Umcia6

Umcia-Umcia7

Umcia-Umcia8

Umcia-Umcia9

Umcia-Umcia10

Hasło do każdej: a

Start

- 80 Level postaci!

- Maxymalna ilość yang, czyli 2kkk

- Hwang i inne rzeczy na początek

W grze

- KD + 5 u Handlarza Różności za 0 Yang

- 3 szkatułki Bossów u Deokabe (Królowej Pająków , Ognistego Króla , Umarłego Rozpruwacza)

- Kilkanaście broni m które mają naprawiony Damage(Atk.) i są u Deokabe m. in. (Księżycowy Miecz , Dzwon Śmierci , Świetlisty Nóż)

- Bony potężne np. 25K PŻ, czy 500% na ludzi! itp.

- KD+5 Zmodyfikowane np. KD Wital+5 daje 100k PŻ, a KD Śmierci+5 150% na krytyk!

- Bony 6 i 7 za 0 Yang

Screeny

beztytuudtn.th.png

Reje:

5.42.149.218

Spol:

http://www.przeklej.pl/plik/ummciaummcia-rar-000a30bbb96u

skan:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/496432d48ec6f7d30229837ec2af1e11695a308b

Opublikowano

Proszę o IP.

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Link do spolszczenie nie chodzi ;//

beznazwy65.png

C Z A S_P O J E C H A Ć_Z_I D I O T A M I

W I Ę C_J E S T E M

Opublikowano

lagi jak skur***** jak zwykle sie cos spierdol** i nie bedzie mozna sie zalogowac.... EHHhh!

763291660.png
Opublikowano

MrSzczotua zrób regulamin etc. Żeby nie wywalać itemów na ziemie ( pomijajac stalki etc.. ) i tym podobne aby serwer był jak najmniej zlagowany.

x

Opublikowano

3xUp czyli serv w tym momencie się włącza?

@edit kur co znowu!?!?!?!?!??!?!?!

Pomogłem?? Nie dawaj + jeśli nie chcesz dla mnie i tak to nic nie znaczy

KTO MI Usunął Sygnaturke!?

Drugi waran i znowu nie wiem za co ^^

10 postów[X]

25 postów[X]

40 postów[X]

65 postów[X]

90 postów[X]

115 postów[X]

150 postów

200 postów

500 postów

Opublikowano

To ze jest błąd to znaczy ze serv jest off w takim razie bardzo możliwe jest ze pracują nad polepszeniem warunków do gry, wiec łaskawie jeśli jeszcze nie ma infa ze serv 4ever off to skończcie pierdolić...

x

Opublikowano

Tylko co Wy znowu chcecie od dzieci neo ? To , że są lagi albo serwer off to nie ich wina skoro dał reklamę swojego serwera na MPC powinien umieć go ogarnąć tym bardziej , że to nie jest jego pierwszy serwer z tego co wiem .

Gość Mounthains
Opublikowano

maczo1120 - 48h ban

up@ utrata możliwości pisania postów - 48h

nie chcę widzieć żadnego spamu

Opublikowano

Jaki SHIT zalogowałem się od razu lag po 5 minutach puściło, wogóle sie nie da chodizć a jak sie już wejdzie do miasta, zbiorowiska tych neosów to w ogóle laguje a GA mówi że da 8gb ramu na serwer (czyli teraz musi być około 4 co jest nie możliwe przy takich lagach).To wszystko to jest jedno wielkie gówno nawet nazwy npc nie są spolszczone, a prawda jest taka że na ten serwer jest przeznaczone max 1gb ramu.

Bony 300 na pól ludzi to nawet frajdy z pvp nie ma jak każdy na skila pada ;/

Pozdrawiam...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...