Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pr0miLxMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze brakuje Klebana i Dil3ra i TGM i caly sklad spowrotem :D

Co bylo a nie jest... <_<

Mysle ze teraz chlopaki odwalili kawal swietnej roboty i bedzie to server godny zagrania.Czy tez polecenia go znajomym :P

nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znow bedzie tak jak na nathissie ze serwer nie dzialal caly dzien albo nawet 2 bo byly ddosy?

Macie jakas reklame?

Mamy jedne z lepszych zabezpieczen AntyDDos przekonasz sie na starcie:)

Tak mamy paru:)

Opublikowano

Pety IS :)

Pety mogliscie dac na poczatek dla kazdego, a nie...

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

Pr0miL juz miał swój jeden serwer to odjebał taki cyrk że szok..

NIE POLECAM, SERWER MOŻE I FAJNY ALE ZAROBI TROCHE I ZAMKNIE SERWER

TAK JUŻ BYŁO Z POPRZEDNIM JEGO SERWERZE

Opublikowano

Będa do zdobycia również za GP, Eventy itp:)

Zastanow sie ,bo kazdego przyciaga na serwer jak sie dostaje zwierzaka (na stale) z poczatku gry. Daj cos innego do Is'u ,ale nie peta...

Mysle ze serwer bd. wtedy wy*jebany w kosmos.

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

"No to tak hmnfnfm , to tak "

"No I co by tu powiedziec o serwerze , no maxymalny poziom chyba to jest ssyyy ,mamy tak dwa krolestwa ... "

"No ale widzimy jaki zmieniony tu beda tutaj tez takie tlo , no dobra no to mamy tutaj takie"

1/3 filmiku to tekst "No i tu takie cos , no i tu widzimy takie cos"

Zastanow sie nad tym co mowisz , na serio zle sie ciebie slucha w dodatku te jekanie dobija

Nie ogladalem do konca calego twojego filmiku , bo normalnie sie nie da ,')

Opublikowano

Kiedyś już na tym grałem, znaczy podobnym :P Tych samych administratorów - działy się cuda. Nie polecam, ani nie odradzam, wszystko jak to mówią - "okaże się w praniu" ;P. Osobiście mówię wam : Powodzenia.

Opublikowano

Zastanow sie ,bo kazdego przyciaga na serwer jak sie dostaje zwierzaka (na stale) z poczatku gry. Daj cos innego do Is'u ,ale nie peta...

Mysle ze serwer bd. wtedy wy*jebany w kosmos.

Po starcie mamy zamiar dodac 2 nowe dungi:)

Promil ,wiec jak z tymi petami ?

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

Pr0miL juz miał swój jeden serwer to odjebał taki cyrk że szok..

NIE POLECAM, SERWER MOŻE I FAJNY ALE ZAROBI TROCHE I ZAMKNIE SERWER

TAK JUŻ BYŁO Z POPRZEDNIM JEGO SERWERZE

To był 1 mój serwer, fakt nie wiedziałem jak się zachować w niektórych sytuacjach, lecz dzięki nathissowi nabrałem wprawy a musicie wiedzieć ze rzadko człowiek popełnia 2 razy te same błedy. A jeśli chodzi o zarobek i zamknięcie serwera to padł głównie przez sponsora który lubił troszke zabalować i np. nie opłacił dedyka na czas i serwerownia go nam wyłączała.

Jak widać na filmiku ceny kosmiczne ;d częste konkursy ox ? a kasa leci fatalnie ;d

Nie spotkałem się nigdy, na zadnym prawdziwym Mediumie żeby do 10 lvl kasa leciała jak głupia. Yangi leca dobrze na wiekszych levelach (od 20+) a flmiki były nagrywane na małych lvlach:) Minimum 1 event na tydzień.

Promil ,wiec jak z tymi petami ?

Pety dają bardzo dobre bonusy, to tylko jest dodatek i urozmaicenie nie każdy musi go posiadać. A jeśli nie chcesz go kupić z IS to kup go w grze za yangi:) Pety to dodatek i prawie nigdzie nie spotkałem się aby pety były na start, oprócz jednego serwera gdzie prawie nic nie dają a nasze uwierzcie że dają dużo:)

Opublikowano

Kiedyś już na tym grałem, znaczy podobnym :P Tych samych administratorów - działy się cuda. Nie polecam, ani nie odradzam, wszystko jak to mówią - "okaże się w praniu" ;P. Osobiście mówię wam : Powodzenia.

matka Cie nie kocha, serwer pewnie będzie wykurwiony w kosmos wierze w to, napracowali sie

ps. jebać Cie wacku

kurwa

Opublikowano

matka Cie nie kocha, serwer pewnie będzie wykurwiony w kosmos wierze w to, napracowali sie

ps. jebać Cie wacku

Widze kolega agresywny:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...