Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Własny Server Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 2 dni temu zrobiłem własny server hamachi na plikach by takiniesmialy .Generalnie wszystko gra ok,koledzy mogą wbijać ja mam GM'a, dodawanie itemów do NPC działa. Ale mam problem ponieważ za pomocą filezilli wykładam 2 pliki dotyczące dropu z boosów,metinów: Robię według poradników wpisuję pierw np. 1<nr> 180<zatruty miecz +0> 1<ilość> 100<100%dropu> potem wrzucam przez filezillę z powrotem a następnie resetuję server. Gdy sprawdzam drop; dropią tylko yang. Może ktoś pomóc ;3?

Opublikowano

Napisz plik w notatniku i w Filezilli wejdź w niego i go po prostu edytuj w programie,

następnie przekopiuj. Potem zapisz i sprawdź czy działa.

Ewentualnie uruchom ponownie maszynę.

Opublikowano

Napisz plik w notatniku i w Filezilli wejdź w niego i go po prostu edytuj w programie,

następnie przekopiuj. Potem zapisz i sprawdź czy działa.

Ewentualnie uruchom ponownie maszynę.

Tzn bo jak zmieniłem np drop z wodza orków to dropi mi tylko yang.. ;c .. Możesz jaśniej ? xD

Opublikowano

Tzn bo jak zmieniłem np drop z wodza orków to dropi mi tylko yang.. ;c .. Możesz jaśniej ? xD

Wejdź w filezilli do ścieżki tego pliku, naciśnij na niego prawym

i kliknij edytuj. Wklej tam swój napisany wcześniej w notatniku drop.

Zapisz plik, sprawdź czy działa.

Ewentualnie zresetuj maszynę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...