Skocz do zawartości

Wywalanie

xxklejuxx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem z metin2.pl wszędzie mnie wywala na każdej mapce a najgorzej w dt... ciągle na pieczęciach to już jest żenujące, dzisiaj grając ok 4-5h udało mi się zrobić 1dt akurat tą postacią na której nic nie było do ulepszania;/ od czego to może zależeć internet z CP ping max 60 prędkość łącza ~50-60mb

speedtest orange

post-79115-0-08987600-1390250300.png

speedtest.net

3246383698.png

ciemnastrefa.jpg

Offnij Antyvirusa i Firewalla, mogą doprowadzac do bloku przesyłu danych.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Antywir itd wyłączone, komputer nie dawno po formacie, przed wyrzuceniem jest chwilowy lag. Po przeinstalowaniu metina już nie wyrzuciło, ciekawe jak będzie na sklepie, czy też przy expieniu. Jutro dam znać czy problem nadal występuje

Jak logujesz się na serwer długo to trwa?

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Wywalanie   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...