Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] RedBotPro - problem z odpaleniem

korz3n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż pojawił się mały problem z odpaleniem RBP. Nie grając przez dłuższy czas w Tibię powróciłem no i oczywiście zabawę się umila dla niektórych botem. Bota mam scrackowanego dobrze ponieważ pól roku temu śmigał. Ściągnąłem ino nowy patch pod najnowszą tibie i tu pojawia się problem. wyskakuje mi komunikat (widoczny na zamieszczonym ss'sie). Nawet po zarejestrowaniu się na forum i wpisaniu danych w pola logowania wyskakuje, że pozostało mi 0 dni uzytkowania bota HELP !!!
Czy ktoś potrafi pomóc najlepiej nie przekierowując na inne strony, forum poza mpcforum? Gdy będzie możliwość stawiam piwo !!!

post-876233-0-62764400-1390247844_thumb.png

Opublikowano

musisz kliknac CTR + M wtedy fiddler sie schowa i dopiero odpalasz RB

To też robiłem na 2 sposoby tak jak napisałeś CTRL + M chował się i odpalałem bez rezultatu ale również odpaliłem fiddlera rbp i szybko potem filddlera i to samo ;x

Opublikowano

Zapraszam na oficjalne forum redbota. redbotforum.pl

Po zarejestrowniu masz dostęp do działu w którym jest wytłumaczone crackowanie bota.

niestety nie odnalazłem pomocy na forum. może konkretny link okazałby się lepsze? :)

Opublikowano

Zgłoś problem na oficjalnym forum. Strona otwiera się na zwykłym seriwisie, ale adf.ly jest darmowy. Czekasz tylko na skip na górze prawo. I nie musisz wchodzic w linki jesli masz all pliki, jest tam też tutorial napisany =]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...