korz3n Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Otóż pojawił się mały problem z odpaleniem RBP. Nie grając przez dłuższy czas w Tibię powróciłem no i oczywiście zabawę się umila dla niektórych botem. Bota mam scrackowanego dobrze ponieważ pól roku temu śmigał. Ściągnąłem ino nowy patch pod najnowszą tibie i tu pojawia się problem. wyskakuje mi komunikat (widoczny na zamieszczonym ss'sie). Nawet po zarejestrowaniu się na forum i wpisaniu danych w pola logowania wyskakuje, że pozostało mi 0 dni uzytkowania bota HELP !!!Czy ktoś potrafi pomóc najlepiej nie przekierowując na inne strony, forum poza mpcforum? Gdy będzie możliwość stawiam piwo !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaeru Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 musisz kliknac CTR + M wtedy fiddler sie schowa i dopiero odpalasz RB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korz3n Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 musisz kliknac CTR + M wtedy fiddler sie schowa i dopiero odpalasz RB To też robiłem na 2 sposoby tak jak napisałeś CTRL + M chował się i odpalałem bez rezultatu ale również odpaliłem fiddlera rbp i szybko potem filddlera i to samo ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedBotforum Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zapraszam na oficjalne forum redbota. redbotforum.pl Po zarejestrowniu masz dostęp do działu w którym jest wytłumaczone crackowanie bota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korz3n Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zapraszam na oficjalne forum redbota. redbotforum.pl Po zarejestrowniu masz dostęp do działu w którym jest wytłumaczone crackowanie bota. niestety nie odnalazłem pomocy na forum. może konkretny link okazałby się lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedBotforum Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 W podstronie dla zarejestrowanych Paczka skryptów + darmowa wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korz3n Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 W podstronie dla zarejestrowanych Paczka skryptów + darmowa wersja strona opiera się na serwerze http://adf.ly który jest "płatny". prosiłbym jednak o wytłumaczenie mojego problemu na tym forum (MPCforum.pl) ew. na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedBotforum Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś problem na oficjalnym forum. Strona otwiera się na zwykłym seriwisie, ale adf.ly jest darmowy. Czekasz tylko na skip na górze prawo. I nie musisz wchodzic w linki jesli masz all pliki, jest tam też tutorial napisany =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.