Creeks Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Cześć ! Moje pytanie ... Mam dropka 35lv z aura i berkiem na m1 (jak bd rady dropiły na wielkanoc postaram sie aure na g1 ...) i sie zastanawiem czy nie wbić postaci 55lv'a i czy niechdzić na sohan.. +postac bd miała wtedy takie eq jak: -Fms+9 sr25 kd+4 pvm -Śmierta+9 kd+3 5b 2k pz -Ebo+9 -Okrągła+7 -Butki 1,5k pz 8omdlenie -Bransa z Lez+9 10do pz 1,5k pz -Ametystowy+7 1,5k pz 8 omdlenie +Buff 25% ożenie +Wbije mu militara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś. Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Lepszy na 35lvl do m2 niz na 55 na sohan, wiecej zarobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creeks Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Lepszy na 35lvl do m2 niz na 55 na sohan, wiecej zarobisz.A ponoc na sohan jest wieksza szansa na kamyka Ps.Tam też zajebiscie swiadectwa dropia Gram na Diumar jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galvanis Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 na 35 lvl jest więcej metków, a kamole kupisz za hajs z ku ja tak polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś. Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 A ponoc na sohan jest wieksza szansa na kamyka Ps.Tam też zajebiscie swiadectwa dropia Gram na Diumar jak cos Tak tylko na sohan masz łącznie 4 czy 5 metków diabła i smierci razem, a w takim m2 masz ich od cholery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creeks Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Tyle że na Diumar w m2 spotkac metka graniczy z cudem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imagus Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Plus w m2 nie będziesz padać, a na sohan pewnie tak ponieważ mało hp masz. strach się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer010 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 tym 35 też możesz bić na sohan TqL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AśNaebaem :* Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 M2 - Resp metków co około 10 minut - 3 rodzaje metków (zazdry, ciemności, czerni po 3-4 sztuki każdego) Wychodzi jakieś 12 metków Sohan - Resp co 25 minut około - 2 rodzaje metków (Diabła, Śmierci) Ja polecałbym wbić 55 i lecieć na metki na sohan, dużo można zarobić. jak ja zarabiałem jakieś 2-3 lata temu i ceny były jeszcze stosunkowo niskie to zarabiałem w nocke do 40kk (Aura była po +/- 5kk) By Maxio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creeks Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Plus w m2 nie będziesz padać, a na sohan pewnie tak ponieważ mało hp masz.Raczej nie bd padać bo wbije buffy 30%+ looknij na eq... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AśNaebaem :* Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Raczej nie bd padać bo wbije buffy 30%+ looknij na eq... Lekkie problemy możesz mieć, ale jak będziesz umiejętnie uciekać (Jeśli będzie to koniecznie) to dasz radę . By Maxio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creeks Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Up@ Wbijac 55 ? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AśNaebaem :* Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ja na twoim miejscu bym wbijał, tylko też tą aurę trzeba dopompować . By Maxio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYHU321 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ja bym na twoim miejscu dobil 45 i chodzil na metki na pustyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creeks Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Aure do G1 wbije Ps.Jaki skil 3 wbic na G1 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer010 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 a nie lepiej na tym lv zostać i bić wszystkie metki jakie chcesz? wystarcZy eq poprawić TqL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moxy Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 ja bym wbijał lvl i siedział na sochan, wydaje mi sie ze więcej można zarobić ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialyOrzel Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 wbij 45 i siedz na pustyni - metki 40,45,50 oraz sohan 55 ogarniesZ na lajta Powodzenia w dropku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1q39 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbi Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 JA BYM RADZIŁ JEDNAK M2 W 3 NOCKI ZAROBIŁEM 180KK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avenek Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 na 35 lvl jest więcej metków, a kamole kupisz za hajs z ku <_< ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.