imagus Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Cześć, jako iż przechodzę na inny styl, a ta belka jest stara także udostępniam wam ją, może nie jest jakaś mega ale może się przydać, patrząc na prezentacje. http://bankfotek.pl/image/1652937 (sorry że tak ale za duża wielkość) Prosta skromna belka, hejt on. DL: http://www.multiupload.nl/QDSV2XJRD3 SKAN: https://www.virustotal.com/pl/file/133dc1111e56553a70a563b9d3cdc42216fb35d42500cf083208a70b002168fa/analysis/1390245130/ strach się bać Odnośnik do komentarza
`Lother✔ Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zbyt duża moim zdaniem ;d Odnośnik do komentarza
DarwoR Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 chujowe, pozdrawiam. myslałem, że robisz lepsze prace Odnośnik do komentarza
imagus Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zbyt duża moim zdaniem ;d Ona jest mniejsza, tyle że za wysoko ją powiększyłem żeby było widać. :-) ps. Belka za czasów amatora. #hejton up, aż mnie nosi jak tu jesteś, skoro jesteś profesjonalnym grafikiem, to czemu ja takie coś też umiem? (ba, nawet mam autorskie u siebie, tyle że moja ma większą płaskorzeźbę) wyjdź stąd. strach się bać Odnośnik do komentarza
DarwoR Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ona jest mniejsza, tyle że za wysoko ją powiększyłem żeby było widać. :-) ps. Belka za czasów amatora. #hejton up, aż mnie nosi jak tu jesteś, skoro jesteś profesjonalnym grafikiem, to czemu ja takie coś też umiem? (ba, nawet mam autorskie u siebie, tyle że moja ma większą płaskorzeźbę) wyjdź stąd. Gdzie Ci napisałem, że jestem "profesjonalnym" grafikiem, profesjonalnym może nazwać siebie zielsko, kurlz czy wredna. Nie będziesz mi chłopcze rozkazywał gdzie mam siedzieć a gdzie nie. ps. Belka za czasów amatora. #hejton Nie podoba mi się i tyle :> Czółeczko, nie mam ochoty znów dostać tyg. bana za flame Odnośnik do komentarza
LikeWeed Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 szczerze powiedziawszy to... "ni w pizde ni w oko" Nie dostaniesz Like :p Odnośnik do komentarza
E69 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ogólnie ładnie Ci to wyszło,twoja pierwsza praca udostępniona na forum chyba z grafiki. Ale taką blachę totalną mi przypomina . Bez urazy . Takie jeszcze pytanie używasz może ps cs6 ??? Lub może masz go na kompie ?? Lub ktoś inny jak ma proszę o pw,bo mam sprawę Jak coś TYLKO CS6. Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę! Odnośnik do komentarza
imagus Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 szczerze powiedziawszy to... "ni w pizde ni w oko" Nie dostaniesz Like :P Ogólnie ładnie Ci to wyszło,twoja pierwsza praca udostępniona na forum chyba z grafiki. Ale taką blachę totalną mi przypomina . Bez urazy . Takie jeszcze pytanie używasz może ps cs6 ??? Lub może masz go na kompie ?? Lub ktoś inny jak ma proszę o pw,bo mam sprawę Jak coś TYLKO CS6. No bo to stare prace, może udostępnię moje nowe prace, czas pokaże. :p Mam CS5. strach się bać Odnośnik do komentarza
Matesh Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Dobra... Chyba pora zmienić forum, bo zgubiłem się na MPC. Ja się pytam co to jest Nigdy nie widziałem nic gorszego. Ta belka jest krzywa i ogólnie lipna totalnie. Do Metin'a to, to wgl. nie pasuje, a na przerabianie szkoda czasu. Administratorze! Uchroń przed kolejnymi wstawkami tej osoby. A później takie łebki startują na moderatora... Lajka nie dam, bo praca prosto z painta. Tego brodzikiem graficznym nawet nie można nazwać. Otrzymujesz specjalna nagrodę za nadzwyczaj ch** prace: Odnośnik do komentarza
imagus Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Dobra... Chyba pora zmienić forum, bo zgubiłem się na MPC. Ja się pytam co to jest Nigdy nie widziałem nic gorszego. Ta belka jest krzywa i ogólnie lipna totalnie. Do Metin'a to, to wgl. nie pasuje, a na przerabianie szkoda czasu. Administratorze! Uchroń przed kolejnymi wstawkami tej osoby. A później takie łebki startują na moderatora... Lajka nie dam, bo praca prosto z painta. Tego brodzikiem graficznym nawet nie można nazwać. Otrzymujesz specjalna nagrodę za nadzwyczaj ch** prace: Łącze się z bólem wraz z Tobą. pspsps. nie każę wam jej używać. strach się bać Odnośnik do komentarza
ASAP. Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 . "ni w pizde ni w oko" trafione słowa. brzydkie to jak masakra. nie umiesz zrobisz czegos nadzwyczajnego? A nie określone belki, które wyglądają jak kartoflisko. Odnośnik do komentarza
imagus Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 trafione słowa. brzydkie to jak masakra. nie umiesz zrobisz czegos nadzwyczajnego? A nie określone belki, które wyglądają jak kartoflisko. Nie umiem. strach się bać Odnośnik do komentarza
DarwoR Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Nie umiem. to po co zakładasz tematy gdzie udostępniasz prace na poziomie dzieci z gimbazjum, które odkrywają gimpa. czym sie wzorowales zeby to zrobic? ps. ja > ty + harnaś Odnośnik do komentarza
imagus Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 to po co zakładasz tematy gdzie udostępniasz prace na poziomie dzieci z gimbazjum, które odkrywają gimpa. czym sie wzorowales zeby to zrobic? ps. ja > ty + harnaś Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów, jest zaliczana także do podstawowych kategorii w estetyce. Sarkazm – spotęgowana ironia, używana zazwyczaj jako sposób wyrażenia negatywnego nastawienia do czegoś lub kogoś; złośliwość, często używana, by skrytykować zaistniałą sytuacje lub zachowanie czy stan. ps. ja > ty + sheila + inne cos tam z lg. ps. nie musisz się tu wypowiadać, pa. i dzięki za ref:-) strach się bać Odnośnik do komentarza
RalioS Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Mówiłem idioto,że jesteś chujowy i nic nie umiesz:) JUŻ NIEBAWEM! Odnośnik do komentarza
imagus Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Mówiłem idioto,że jesteś chujowy i nic nie umiesz:) Tak dokładnie. http://prntscr.com/2lm229 Profesjonalisto. strach się bać Odnośnik do komentarza
DarwoR Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Mówiłem idioto,że jesteś chujowy i nic nie umiesz:) #potwierdzone #info Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów, jest zaliczana także do podstawowych kategorii w estetyce. Sarkazm – spotęgowana ironia, używana zazwyczaj jako sposób wyrażenia negatywnego nastawienia do czegoś lub kogoś; złośliwość, często używana, by skrytykować zaistniałą sytuacje lub zachowanie czy stan. ps. ja > ty + sheila + inne cos tam z lg. ps. nie musisz się tu wypowiadać, pa. i dzięki za ref:-) ta? nara Jest to forum więc się wypowiem Próbujecie być fajni z harnasiem ale Wam to nie wychodzi. Robisz słabą grafike (do tej pory nic dobrego nie pokazałeś), bo "to" co wykonałeś nie można nawet nazwać belką, proszę Cie... 1. Nie współpracuje już z Sheila 2. Nie znasz nikogo z Teamu LiveG 3. Nie naśladuj bo słabo Ci to idzie naprawde. 4. Poćwicz bo to co robisz jest słabe 5. Zaraz napiszesz pewnie do x osób na gg żeby mnie zjechali ale nevermind. 6. Kim Ty jesteś żeby mnie, Marcina, Tomasza itd. oceniać 7. Jeżeli się na jakiś temat wypowiadasz najpierw upewnij się czy na ten temat wiesz coś, bo jak narazie pokazujesz tutaj tylko poziom typowego gimbusa. 8. Ta "belka" została zrobiona hmm w 3 minuty? Odnośnik do komentarza
imagus Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 #potwierdzone #info ta? nara Jest to forum więc się wypowiem Próbujecie być fajni z harnasiem ale Wam to nie wychodzi. Robisz słabą grafike (do tej pory nic dobrego nie pokazałeś), bo "to" co wykonałeś nie można nawet nazwać belką, proszę Cie... 1. Nie współpracuje już z Sheila 2. Nie znasz nikogo z Teamu LiveG 3. Nie naśladuj bo słabo Ci to idzie naprawde. 4. Poćwicz bo to co robisz jest słabe 5. Zaraz napiszesz pewnie do x osób na gg żeby mnie zjechali ale nevermind. 6. Kim Ty jesteś żeby mnie, Marcina, Tomasza itd. oceniać 7. Jeżeli się na jakiś temat wypowiadasz najpierw upewnij się czy na ten temat wiesz coś, bo jak narazie pokazujesz tutaj tylko poziom typowego gimbusa. 8. Ta "belka" została zrobiona hmm w 3 minuty? Wykonałem ją w 5 minut, pspspsps nie wypowiadaj się tu już ok, bo żal tak trochę bardziej Ciebie. dzięki za ref tak ogólnie. strach się bać Odnośnik do komentarza
ReallSkill Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zamykam na prośbę autora (raport). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.