Skocz do zawartości

[Pytanie]Lagi,ścinki,tibia 10.32

Kieep

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, też jak wybieracie postać albo szukacie cos w markecie i bierzecie strzalka w dol to skacze co 2 paski, druga sprawa czy ktos kto gra na aurorze ma ścinki, lagi że jak ktoś szybo biegnie to go scina i jakby tp'a sie co iles kratek? Na ots tibia smiga bez laga a na aurorze jakos dziwnie laguje.

Daj lajka jak pomogłem :]

Witam, też jak wybieracie postać albo szukacie cos w markecie i bierzecie strzalka w dol to skacze co 2 paski, druga sprawa czy ktos kto gra na aurorze ma ścinki, lagi że jak ktoś szybo biegnie to go scina i jakby tp'a sie co iles kratek? Na ots tibia smiga bez laga a na aurorze jakos dziwnie laguje.

Powiem Ci, że miałem coś takiego jak sobie chodziłem numerycznymi, i jak dałem nieraz w prawo to 2 kratki szedł. Ogólnie na dx5 mam lagi straszne nie mowie juz jak jest w miescie, kiedys nie mialem lagów... i gram na dx9 na pikselowatej, jakby ktos znał sposób na zwiekszenie fpsów z dx5, to prosze podac tu lub w pw. :)

trochę offtop, ale muszę...

po co grać na 300 fps? w tibii wystarczy 31 fps do płynnej gry. im więcej fps tym większe zużycie procka, przez co mogą być jakieś ścinki systemowe

Jeżeli ma się dobrego procka to nie bedzie w ogóle wpływało na prace komputera. Jak gram na 300 to mam zużycie procka na 25 %

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie]Lagi,ścinki,tibia 10.32   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...