Kieep Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam, też jak wybieracie postać albo szukacie cos w markecie i bierzecie strzalka w dol to skacze co 2 paski, druga sprawa czy ktos kto gra na aurorze ma ścinki, lagi że jak ktoś szybo biegnie to go scina i jakby tp'a sie co iles kratek? Na ots tibia smiga bez laga a na aurorze jakos dziwnie laguje. Daj lajka jak pomogłem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REq94 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam, też jak wybieracie postać albo szukacie cos w markecie i bierzecie strzalka w dol to skacze co 2 paski, druga sprawa czy ktos kto gra na aurorze ma ścinki, lagi że jak ktoś szybo biegnie to go scina i jakby tp'a sie co iles kratek? Na ots tibia smiga bez laga a na aurorze jakos dziwnie laguje. Powiem Ci, że miałem coś takiego jak sobie chodziłem numerycznymi, i jak dałem nieraz w prawo to 2 kratki szedł. Ogólnie na dx5 mam lagi straszne nie mowie juz jak jest w miescie, kiedys nie mialem lagów... i gram na dx9 na pikselowatej, jakby ktos znał sposób na zwiekszenie fpsów z dx5, to prosze podac tu lub w pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foelxd Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Lagi były i zawsze będa. Teraz jest wieczor to tez wszystko bardziej zamulone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante_/ Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ja nie mam lagów ( przynajmniej narazie ) ani nie mam żadnych spadków fps'ów, więc albo problem jest po Waszej stronie, albo ja jestem tak "zajebisty", że żadnych problemów nie mam ;D. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REq94 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Lagi były i zawsze będa. Teraz jest wieczor to tez wszystko bardziej zamulone. To nie są lagi związane z ludzmi na serwerze, umiesz czytać ze zrozumieniem? napisałem, zę na dx9 śmiga jak talala na dx5 juz spadek jest ogromny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kieep Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 ja mam te scinki czy lagi przy 300+ fps dziwne Daj lajka jak pomogłem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaterchater Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 trochę offtop, ale muszę... ja mam te scinki czy lagi przy 300+ fps dziwne po co grać na 300 fps? w tibii wystarczy 31 fps do płynnej gry. im więcej fps tym większe zużycie procka, przez co mogą być jakieś ścinki systemowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magram12 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 trochę offtop, ale muszę... po co grać na 300 fps? w tibii wystarczy 31 fps do płynnej gry. im więcej fps tym większe zużycie procka, przez co mogą być jakieś ścinki systemowe Jeżeli ma się dobrego procka to nie bedzie w ogóle wpływało na prace komputera. Jak gram na 300 to mam zużycie procka na 25 % Świdwin stacja kolejowa KOSOVO NIE JEST SERBSKIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.