xReneQx Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam.Otóż dzisiaj próbowałem grać we dwóch z kolegą na jednym komputerze. Zrobiłem wirtualną maszyne gdzie zainstalowałem Win XP a tak to mam Win7.Wszystkie sterowniki itp zrobiłem. Ściągnołem xPadder. I więc działa, da sie uruchomić dwa minecrafty i na jednym grać Padem na drugim myszką i klawiaturą,ale niestety nie moge sie połączyć przez lan macie jakieś pomysły jak to zrobić? Za pomoc Like'uje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xReneQx Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Nikt nie odpowie? ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgredzioPL Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 z jednego pc'ta nie można się chyba połączyć z dwóch kont na Lan, chyba ze sie myle. Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne a ja na pewno odpowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr0woKatorr Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 ja już nie raz tak robiłem i niewiem co u ciebie jest nie tak Sorry za ortografię pisze z komórki::-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dets5 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Masz na kompie hamachi lub cos w tym stylu? Jezeli tak to sprobuj odinstalowac. The past is just data. I only see the future. - Ayrton Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoEj Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Możesz zrobić serwer no hamachi na twoim routerze : http://192.168.1.1 Jeżeli nic nie zmieniałeś to: Nazwa użytkownika : admin Hasło : admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dets5 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 @up nie każdy ma taką samą bramę domyślną The past is just data. I only see the future. - Ayrton Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xReneQx Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 @up4 Da sie tak zrobić, jak chcesz to moge nawet poradnik napisać ;]@up3 A coś to zmieni? Dodam że firewalle itp powyłączane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dets5 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Tak, moze to cos zmienic. Mozliwe, ze lan otwiera ci sie na hamachi, a nie na lokalnej sieci. The past is just data. I only see the future. - Ayrton Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurit Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Musisz po prostu otworzyć LAN w opcjach gry, wtedy musisz się połączyć z drugiego okienka w multiplayer za pomocą Direct Connect. Tam wpisujesz ip które ci wyskoczy po otworzeniu sieci. Jeśli dalej nie będzie działać wejdź do ustawień routera tak jak pisali powyżej i otwórz pierwszy port. Być może on po prostu blokuje dostęp do LANU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xReneQx Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 @up Dobra już wiem. W centrum sieci i udostepniania mam 3 sieci. 1 siec od internetu główna,i 2 od wirtualnego systemu. I jest 'brak dostepu do internetu' i nie wiesz jak to połączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurit Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Tutaj masz poradnik: http://soisk.pl/udostepnianie-internetu-w-systemie-windows-xp/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xReneQx Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 @up Mógłbyś mi to dokładnie opisać? Bo ja tamtego nie ogarniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.