konrad10p Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Siema...mam małe pytanie wie ktoś może jak to jest...bo wchodzę na stronę world'a i klikam kup punkty speedbost i wyskakują mi te oferty... Problem tkwi w tym,że na stronie pokazuje się mi ,że za 20 zł mogę kupić 4550 boost ,ale kiedy przechodzę już do płatności pokazuje się małe okienko i pisze tam ,że Pozycje zamówienia to : 3500 SpeedBoost Platinum Pack Platinum Pack 2 Moje pytanie to : ile otrzymam w końcu boost za 20 zł :P... Sorry jeżeli było podobne,ale nie widziałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norczan Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jeśli w zamówieniu pisze 3500 SpeedBoost to tyle otrzymasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad10p Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 ok ... tylko trochę to dziwne ,że tu i tu co innego pisze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.