Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Serwer Survival czy Survival + frakcje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Zastanawia mnie co by gracze chcieli .

Zwykły survival czy jakiś survival + frakcje ?

Napiszcie co byście chcieli widzieć .

Opublikowano

Według mnie takich serwerów no "typowych" jest znacznie za dużo.Minecraft jest na nie skazany.Nikt nie chcę ruszyć i poświecić czasu na coś Oryginalnego.Wszystko zaczyna się powtarzać.Według mnie jak zabierać się za serwer to posiedzieć na Hamachi / no-ip z 3-4 kolegami a nawet samemu i Ogarnąć coś CO zwali wszystkich z nóg a nie powtarzać po raz kolejny same Survivale / Frakcje / FB / SkyBlocki / RPG / MiniGames itd itp.Jak masz zamiar na dłuższą metę robić serwer to radze ci tak zrobić.Przygotować wszystko i najważniejsze " Oryginalnego " i w 100% swojego.Wtedy na pewno przyniesie on ci graczy ( a nawet zyski z serwera )

Opublikowano

Tak jak kolega Stasio powiedział, takich serwerów jest już masa i na prawdę nie ma na nie pomysłu. Musiałbyś zrobić survival taki, aby się wszystkim spodobał, bo to teraz to głównie serwery 4FUN mają dobrą populację, że się tak wyrażę.

Jeżeli już bardzo chcesz, to zrób survivala :D

k4L2ZMS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...