Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gold z allegro

Gość Bielu19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż ostatnio kupiłem gold przez allegro i zawsze mnie ciekawiło takie pytanie. Z czego oni mają te goldy i dlaczego tak nieopłacalnie je sprzedają? Proszę o odpowiedzi.

Pozdrawiam Bielu.

Opublikowano

Ale przecież gold hacki nie istnieją , a jeśli by włamali się do bazy danych by czekali za żelaznymi kratami na wyrok...

Opublikowano

Niekoniecznie chodzi o gold hack (chociaż dałoby się zrobić, jednak tak jak mówisz - byłyby konsekwencje prawne), tylko nie wiem... Np. hack na tartak, który to robi 10x szybciej od przeciętnego bota lub sprzedawanie itemka u NPC bez tracenia go (nie znam się na hackach, to tylko moje wymysły, nie wiem czy da się takie zrobić).

Nie da się przewidzieć opcji takiego prywatnego hacka, bo on jest po prostu zbyt dobry, aby w niego uwierzyć.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

ale przecież sam mówisz że oni nie grają w nt, a to trzeba 50 lvl i repke wbić i wgl żeby zdobyć tyle kasy jak oni wystawiają to by musieli nwm... po 3h siedzieć?

Opublikowano

Okej dzięki nie przeczytałem dobrze tamtego postu. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...