Gość Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam. Otóż ostatnio kupiłem gold przez allegro i zawsze mnie ciekawiło takie pytanie. Z czego oni mają te goldy i dlaczego tak nieopłacalnie je sprzedają? Proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam Bielu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlauS. Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Większość ma prywatne hacki. Nieopłacalnie? Dla nich jest to opłacalne, skoro nie grają w NosTale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ale przecież gold hacki nie istnieją , a jeśli by włamali się do bazy danych by czekali za żelaznymi kratami na wyrok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlauS. Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Niekoniecznie chodzi o gold hack (chociaż dałoby się zrobić, jednak tak jak mówisz - byłyby konsekwencje prawne), tylko nie wiem... Np. hack na tartak, który to robi 10x szybciej od przeciętnego bota lub sprzedawanie itemka u NPC bez tracenia go (nie znam się na hackach, to tylko moje wymysły, nie wiem czy da się takie zrobić). Nie da się przewidzieć opcji takiego prywatnego hacka, bo on jest po prostu zbyt dobry, aby w niego uwierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 ale przecież sam mówisz że oni nie grają w nt, a to trzeba 50 lvl i repke wbić i wgl żeby zdobyć tyle kasy jak oni wystawiają to by musieli nwm... po 3h siedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlauS. Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Przecież cały czas mówię, że to są prywatne hacki, które przewyższają WSZYSTKIE oczekiwania. Takie 20kk może być kwestią godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Okej dzięki nie przeczytałem dobrze tamtego postu. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.