Opakowaniee Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam mam taki głupi problem otóż to że jak uruchamiam clienta Inverii to jest pojawia się niespodzewanie log nawet nie wyskoczy okno logowania proszę o odpowiedz. Daje Lubię to i najlepszą odpowiedz!! SCREEN: Odnośnik do komentarza
Phoenix. Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jeśli jest tam patcher - nie pobrało Ci wszystkiego. Ew. dograłeś jakiś syf do klienta i przez to nie działa. Odnośnik do komentarza
Opakowaniee Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jeśli jest tam patcher - nie pobrało Ci wszystkiego. Ew. dograłeś jakiś syf do klienta i przez to nie działa. Właśnie nie usunołem wszystko i wgrałem patcher! Odnośnik do komentarza
Zagrajmarek Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Brak pliku/folderu dane. Jeśli mogę wiedzieć to skąd ten patcher pobrałeś bo strona nie działa(przynajmniej mi). Spróbuj pobrać całego clienta. Odnośnik do komentarza
imagus Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Usuń wszystkie pliki klienta. Pobierz od nowa i zainstaluj na innej partycji. Uruchom patcher. I powinno działać. Bo mi to raczej wygląda na wgrywanie czegoś źle. strach się bać Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.