Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK] [10 GB RAM] [WŁASNY TS3] [1.7.4/1.7.3/1.7.2] [AUTORSKIE PLUGINY/COBBLEX/KLEJNOTY LECZENIA/GIANTY] |>MineWare<| EPICKI SERWER MC!

Wrhes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka sobie prezentacja jedynie co w niej fajne to screeny,serwera nie widzialem zaraz wejde i zobaczymy czo to za kolejny serwer ;d z ''autorskimi'' pluginami.

Opublikowano

Serwer nie ciekawy brak zapowiadanych autorskich pluginów , właściciel pozwala bez mrugnięcia okiem aby gracze przeklinali na czacie, serwer nie dokończony między innymi jail cele robione pod plugin jail ale nie skończone, na domiar wszystkiego na serwerze panują lagi czyli widać 10 GB ramu jak zapewnia właściciel jest to za mała liczba dla 8 osób bo tyle właśnie było jak przebywałem na serwerze.

ocena 4/10

Opublikowano

Serwer nie ciekawy brak zapowiadanych autorskich pluginów , właściciel pozwala bez mrugnięcia okiem aby gracze przeklinali na czacie, serwer nie dokończony między innymi jail cele robione pod plugin jail ale nie skończone, na domiar wszystkiego na serwerze panują lagi czyli widać 10 GB ramu jak zapewnia właściciel jest to za mała liczba dla 8 osób bo tyle właśnie było jak przebywałem na serwerze.

ocena 4/10

"brak zapowiadanych autorskich pluginów" - a to ciekawe, możesz rozwinąć ten wątek

"właściciel pozwala bez mrugnięcia okiem aby gracze przeklinali na czacie" - przeklinanie na chacie jest u nas dozwolone, jednak nie można tego nadużywać

"serwer nie dokończony między innymi jail" - serwer jest dokończony. Fakt - więzienie nie ma na wszystkich piętrach skrzynek oraz tabliczek, ale i tak z jego nie korzystamy.

"na domiar wszystkiego na serwerze panują lagi czyli widać 10 GB ramu jak zapewnia właściciel jest to za mała liczba dla 8 osób bo tyle właśnie było jak przebywałem na serwerze." - lagi są, ponieważ mapa ma aktualnie ponad 4 miesiące, właśnie przygotowujemy się do nowej edycji. Dodam, że na serwerze jest obecnie ponad... 4000 chuncków, cały obszar w borderze jest wygenerowany. Dodam jeszcze cytat z MOTD: "znamy przyczyne lagow, na nowej edycji tego nie bedzie!'"

Jednak dziękuje za opinię i pozdrawiam.

banner.png

Opublikowano

Można przeklinać? Czyli gdy obrażasz kogoś to jest dobrze? Na pewno po tym nie wejdę na serwer.

Ehh. Przekleństwo nie jest równe obrazie. Regulamin:

"§2. Przeklinanie na chacie JEST DOZWOLONE, jednak nie naduzywaj wulgaryzmow"

"§14. Ktos Ciebie przezywa? Zglos to administracji (nie jest to obowiazkowe). Nagroda za obraze: od mute do bana."

Nie ma polskich znaków, ponieważ regulamin jest pisany pod Minecrafta.

macie jakies inne ip bo to mi nie dziala :(

Spróbuj mineware.fhmc.pl

banner.png

Opublikowano

Ile osób jest online zwykle? Bo po postach gdzie tylko kilka jest od graczy wydaje mi sie, że jest mało osób ;/

Niestety była zmiana IP, a hosting przed zmianą nas nie powiadomił, dzięki czemu większość graczy, którzy nie odwiedzili FaceBooka, lub naszej strony nie mieli nowego IP, i pomyśleli, że serwer updadł.

Przed zmianą IP było średnio 20/40 osób online; nie raz więcej, nie raz mniej. Maksymalnie oczywiści 40/40.

Teraz średio 10, ale ciągle reklamujemy serwer i dodajemy dużo nowości, dzięki czemu osób przybywa z dnia na dzień.

PS. Żeby było dużo osób na serwerze, nie musi być dużo postów w temacie ;p.

banner.png

Opublikowano

Nie wiem czy tylko ja mam taką przypadłość ale po wejściu na serwer i wpisaniu /register halso haslo wyświetliło mi że jestem już zarejestrowany na serwerze a jak dałem /login haslo to pisze że nie jestem zarejestrowany na serwerze, jakby tego było mało wyrzuciło mnie z serwera.

Moja ocena

0/10

Opublikowano

łatwy hardcore... czyli łatwe coś trudnego... Zlepka kilku serwerów pewnie w jeden. Bądź co bądź niektóre elementy macie dobre, ale całość... 

Nova    tnXkN4Y.png    Regna

Opublikowano

Nie wiem czy tylko ja mam taką przypadłość ale po wejściu na serwer i wpisaniu /register halso haslo wyświetliło mi że jestem już zarejestrowany na serwerze a jak dałem /login haslo to pisze że nie jestem zarejestrowany na serwerze, jakby tego było mało wyrzuciło mnie z serwera.

Moja ocena

0/10

Świetnie, że oceniasz serwer nawet bez "korzystania" z niego!

Jakoś ciągle mamy nowych graczy, i wszyscy mogą się zarejestrować, ciekawe...

"jakby tego było mało wyrzuciło mnie z serwera." - jesteś świetny! Nie zarejestrowałeś się, więc po 30 sekundach od wejścia na serwer system wykopał cię, a ty masz z tym problem...

łatwy hardcore... czyli łatwe coś trudnego... Zlepka kilku serwerów pewnie w jeden. Bądź co bądź niektóre elementy macie dobre, ale całość... 

Jest to tryb wymyślony przez nas. Nasz serwer to serwer survival z kilkoma utrudnieniami. Między innymi:

- tryb NORMAL, nie EASY

- System żyć, po straceniu wszystkich otrzymujesz bana na 2 dni

- Brak enchantu na 30 lvl ani kowadeł na spawnie

==========

Pragnę poinformować, że za około tydzień nowa edycja serwera, więc wszelkie problemy zostaną zlikwidowane!

Mamy plik ze zmianami, który ma ponad... 150 linijek. Niedługo nowa prezentacja, pokazująca takie rzeczy, które nie zostały pokazane w ten prezentacji! Między innymi:

- TimberMod (działa tylko z żelazną, złotą lub diamentową siekierką!)

- Gdy wykopiemy spawner używając narzędzia z silktouch, spawner dropi i jest możliwy do podniesienia!

- Gąbka - nasza wersja CobbleX, jednak kilkakrotnie lepsza

- AutoEventy słowne (LINK DO INFO NA FB)

- MCMMO

- Wiele, wiele, wiele więcej!

banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...