Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✬ VconMC ✬ Survival + UnlimitedClans ✬ 1.6.4 ✬ 24/7 ✬

poland190

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wbiję za chwilkę i napiszę czy opłaca tam wbijać xD

Ja już ci powiem że nie opłaca się.

Autor serwera ( a raczej Własciciel ) na starcie chwali się "autorskimi skryptami i pluginami " przy czym 1/2 skryptów jest z neta.Ze 2 skrypty moje stare które zrobiłem mu za starych czasów po czym mnie zbanował.Chwali się też że napisał autorski skrypt hmmm 2 linijki skryptu napisał w 5 nono szacun ( jeszcze prosto z neta...).HeadAdmin NoJutsuMe to następny oszust który nie ogarnia WE oraz WG ( Wręcz myli te dwa pluginy ze sobą ).Po co grać na serwerze gdzie administracja ma 14 lat a zachowuję się na 8-10 lat ?Administratorka 11lat.Błagam.... Dajecie Admina dziewczynie która ma 11lat no ciekawe.Sama nie umie ortografi a poprawia innych ( Like a boss co nie ? ).Pomysł na serwer wprawdzie jest ale wykonanie jest po prostu żenujące i masakrycznie słabe.Mając grać na kolejnym survival + frakcje niczym nie różniących się od 5000 innych serwerów tego typu na 100% bym go nie wybrał.0 atrakcji ,wszystko w bardzo ubogiej wersji.Admini nie znający podstaw a zabierających się za wyższe rzeczy.. ( mówię tu o pluginach i skryptach ).

Jednym słowem " Nie polecam totalne zero ".Mimo to życzę im powodzenia w rozwoju ( oby zmienili podejście i administracje ) wtedy może coś będzie bo hosting akurat dobry ale sam hosting nic nie zrobi nie zabezpieczy serwera ani nic.

Pozdrawiam,Stasio

Opublikowano

@up No stasio, widzę, że pokazujesz swoje "JA", gdy sobie poszedłeś i przywróciłem backupa z twoimi plikami, żle mówię?

Autor serwera ( a raczej Własciciel ) na starcie chwali się "autorskimi skryptami i pluginami "

Napisałem swój skrypt na drop itemów to eq, jestem w trakcie pisania skryptu na drop, który mam zamiar udostępnić.

przy czym 1/2 skryptów jest z neta.

Tak, gildie, drop ze stone i inne są z internetu, nie zaprzecze. Ale poco miałbym poświęcać kilka tygodniu na napisanie skryptu np. na gildie, jeżeli nikt tego nie doceni?

Ze 2 skrypty moje stare które zrobiłem mu za starych czasów po czym mnie zbanował.

Co nazyasz banem, jeżeli wszedłeś dziś na serwer, i zaczełeś krytykować? to że zainstalowałeś i zmieniłeś autora w skrypcie, to nic nie znaczy, a to jest karalne ;)bxweba.jpg

Pomysł na serwer wprawdzie jest ale wykonanie jest po prostu żenujące i masakrycznie słabe

Co nazywasz "fatalnym" wykonaniem ? Komendy? To że wywaliło essentials i cuboid na spawnie? Nie należy nic oceniać po 1 zobaczeniu...

Admini nie znający podstaw a zabierających się za wyższe rzeczy..

I tu też, co masz na myśli? Bo tego nie rozumiem... Skrypty? Plugin? Nie rozumiem...

Wrócę jeszcze do tego:

HeadAdmin NoJutsuMe to następny oszust który nie ogarnia WE oraz WG

Każdemu człowiekowi zdarza się pomyłka, i to nie jest oszust. Podaj swoje skrin szociki, na dowód tego, bo wiem że masz :)

I zna komendy lepiej od Ciebie

.Chwali się też że napisał autorski skrypt hmmm 2 linijki skryptu napisał w 5 nono szacun

Z kąd to wiesz? Co ja napisałem i ile linijek napisałem? Owszem, napisałem taki skrypt na który byś nie wpadł, ma on dosłownie 15 linijek... I co?

Po co grać na serwerze gdzie administracja ma 14 lat a zachowuję się na 8-10 lat ?

Dowód proszę. NoJutsuMe ma 15 lat, ja mam 14 lat, EvilD ma 17 lat... Susanne ma [chyba] 13...

Jak jesteś technikiem na "40" slotowym serwerze który jak twierdzisz ma przyszłość, to przesiaduj na nim, a nie krytykujesz inne.

Twoją wiadomość zgłaszam jako spam.

Pozdrawiam, VconPL ;)

x

Opublikowano

@up No stasio, widzę, że pokazujesz swoje "JA", gdy sobie poszedłeś i przywróciłem backupa z twoimi plikami, żle mówię?

Napisałem swój skrypt na drop itemów to eq, jestem w trakcie pisania skryptu na drop, który mam zamiar udostępnić.

Tak, gildie, drop ze stone i inne są z internetu, nie zaprzecze. Ale poco miałbym poświęcać kilka tygodniu na napisanie skryptu np. na gildie, jeżeli nikt tego nie doceni?

Co nazyasz banem, jeżeli wszedłeś dziś na serwer, i zaczełeś krytykować? to że zainstalowałeś i zmieniłeś autora w skrypcie, to nic nie znaczy, a to jest karalne ;)bxweba.jpg

Co nazywasz "fatalnym" wykonaniem ? Komendy? To że wywaliło essentials i cuboid na spawnie? Nie należy nic oceniać po 1 zobaczeniu...

I tu też, co masz na myśli? Bo tego nie rozumiem... Skrypty? Plugin? Nie rozumiem...

Wrócę jeszcze do tego:

Każdemu człowiekowi zdarza się pomyłka, i to nie jest oszust. Podaj swoje skrin szociki, na dowód tego, bo wiem że masz :)

I zna komendy lepiej od Ciebie

Z kąd to wiesz? Co ja napisałem i ile linijek napisałem? Owszem, napisałem taki skrypt na który byś nie wpadł, ma on dosłownie 15 linijek... I co?

Dowód proszę. NoJutsuMe ma 15 lat, ja mam 14 lat, EvilD ma 17 lat... Susanne ma [chyba] 13...

Jak jesteś technikiem na "40" slotowym serwerze który jak twierdzisz ma przyszłość, to przesiaduj na nim, a nie krytykujesz inne.

Twoją wiadomość zgłaszam jako spam.

Pozdrawiam, VconPL ;)

Tak żebyś wiedział Mikołaj ze pokazuje swoje ją wkońcu demokracja i wolność słowa.Susanne ma 11 lat po dowody proszę na pw.NOjutsume ma 14 słyszałem jego głos.I tu nie czytasz zw zrozumieniem.Drop do eq który wyszukales w internecie i coś edytowales nie znaczy że jest twoj.Po za tym taki skrypt to żadna filozofia.I zżebyś wiedział ją nie zmieniłem autora skryptu bo po co skoro napisałem go wzorujac się na innym.Wracając do praw autorskich czy to nie ty przypadkiem ukradłes moja paczkę i otrzymałem ją przez dłuższy czas ??!.Fatalnym wykonaniem nazywam mapę i cała resztę.Ja oceniam pod względem wszystkiego.Admini dobrze nie wwiedzą ak używać 1/2 pluginow poprawnie.Ahahahaa NOjutsume ten dzieciak który zna 1/2 podstaw ma znać więcej komend.Widzę że niezłą masz wyobraźniębi marzenia.Napisałeś skrypt na chat w 5 linijkach prosto od innego użytkownika.Coś jeszcze mam ci udowodnić bo mam duzo argumentów. Pozdrawiam Stasio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...