Skocz do zawartości

[Pomoc] PayU - Co i jak?

REq94

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie chciałbym się dowiedzieć wszystkiego o PayU, krok po kroku. Głównie chodzi mi o to aby mi ktoś wytłumaczył, czy tam podaje się nr konta bankowego i oni pobierają daną kwotę z tego konta bankowego, czy trzeba latac na poczte robić jakieś wysyłki, w ogóle tego nie ogarniam. Bardzo bym prosił o scisłe wytłumaczenie, bez żadnych podawania linków, że tu mam wszystko wyjaśnione etc.

PS. Chciałbym zamówic kase poprzez PayU bo to bardziej opłacalne niż kupowanie smsem

Pozdrawiam!

klikasz kup teraz, akceptujesz, akceptujesz (wypełniasz pola) i przechodzi Ci do wybrania banku, wybierasz i logujesz się oraz akceptujesz.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

klikasz kup teraz, akceptujesz, akceptujesz (wypełniasz pola) i przechodzi Ci do wybrania banku, wybierasz i logujesz się oraz akceptujesz.

Wybrania banku? czyli wystarczy, że podan nr konta bankowego i z niego sciągną kase tak? bo kiepsko wyjaniłeś to, pisałem o dokładny opis. Tyle to i ja wiem.

możesz wybrać opcję logowania do banku i wtedy z tej strony payu przekierowuje cię na stronkę twojego banku do którego się logujesz i robisz przelew. dane jak numer konta nazwa itd powinny się wpisać automatycznie, ty tylko akcepcujesz przelew.

albo wybierasz "przelew tradycyjny" i dostajesz numer konta i reszte danych i możesz sobie iść na pocztę, albo do banku i przelewasz pieniądze na dane co dostałeś.

@down

A można zrobić przelew z danego konta bankowego (Mojej mamuśki) bez wychodzenia z domu? tylko potem czekać przykładowo na kuriera lub na parcel z kasą jeśli chodziłoby o Tibie?

można. :)

ty masz tylko zapłacić, obojętnie z czyjego konta. tylko ma być tytuł prawidłowy wpisany.

52126142219396245817.jpeg

możesz wybrać opcję logowania do banku i wtedy z tej strony payu przekierowuje cię na stronkę twojego banku do którego się logujesz i robisz przelew. dane jak numer konta nazwa itd powinny się wpisać automatycznie, ty tylko akcepcujesz przelew.

albo wybierasz "przelew tradycyjny" i dostajesz numer konta i reszte danych i możesz sobie iść na pocztę, albo do banku i przelewasz pieniądze na dane co dostałeś.

A można zrobić przelew z danego konta bankowego (Mojej mamuśki) bez wychodzenia z domu? tylko potem czekać przykładowo na kuriera lub na parcel z kasą jeśli chodziłoby o Tibie?

#refresh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pomoc] PayU   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...