Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wartości postaci

Vienio92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc jak w temacie jeśli ktoś wie jaka wartość docelowa jest dla NS w CheatEngine to będe wdzięczny :)

Wartości docelowe postaci :

Tytan- 14
Rycek -10
Uzdro -12
Szelma- 11
Czaro -13

Gram ns poprostu wywala mi dc jak wpisze wartość czarki

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Aha hmm to jest to trochę dziwne do na d2 są ludzie których nie da sie praktycznie trafić skilem np. zaklin mając 17k celki składa się od rogue bardzo ładnie pomimo że ma tyle unikania a hp ma koło 170k a rk mając 150k i 5k eva jest gorszy do złożenia a na rogue masz 10k celki więc powinienem go trafiać chyba za każdym skilem a tak nie jest. Ale podkreślam na d2 są tylko 2-3 takie osoby co trudno ich trafić a w resztę wchodzą skile miękko :)

Opublikowano

Aha hmm to jest to trochę dziwne do na d2 są ludzie których nie da sie praktycznie trafić skilem np. zaklin mając 17k celki składa się od rogue bardzo ładnie pomimo że ma tyle unikania a hp ma koło 170k a rk mając 150k i 5k eva jest gorszy do złożenia a na rogue masz 10k celki więc powinienem go trafiać chyba za każdym skilem a tak nie jest. Ale podkreślam na d2 są tylko 2-3 takie osoby co trudno ich trafić a w resztę wchodzą skile miękko :)

Jakimi klasami grają Hmm możliwe że mają potiony z IS anty coś tam (myślę głośno)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ci co nie da się ich trafić grają szelmą i rk pisałem z ta szelmą i mowił koleś że w secie 240 ma 12k hr i 7k eva nie realne bez potek ja full poty mam 9,9k hr i 5,8k eva coś koło tego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...