Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Crack

_RangeR_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ostatnio mi cracker nie działa i mam pyt czy wewn działa gram na Uk tak mam najnowszą wersję lecz nie dziala. Oraz mam pyt bo dużo banow było czy to przez crackera ? Nostale UK

Opublikowano

A to jest w obojetnie jaki soposob wykrywalne ? (Boje sie o bana) Czy poprostu mozna powiedziec im ze gral brat na tym samym IP ?

Gameforage by moglo zrobic ze da sie jakos z konta do innego konta wysylac paczki -.- to by bylo lepiej juz

Opublikowano

nie raczej nie powinni sie przyczepic do takiego czegos tyle razy juz uzywalem cracka i nic nie dostalem, jak pisalem wczesniej to te bany sa za boty np na tartak bo cos tam w logach czyta i automatycznie ci bana daje ;)

70hs.png
Opublikowano

Gameofrage to oszusty 5 razy to samo mi napisalo -.- ze zgloszenie na nastpny poziom czy jakos tak zajelo im to az 10 dni -.-

Opublikowano

Gameofrage to oszusty 5 razy to samo mi napisalo -.- ze zgloszenie na nastpny poziom czy jakos tak zajelo im to az 10 dni -.-

Twój ticket prawdopodobnie został podbijany w ten sposób:

Najpierw twój ticket otrzymał próbny GM/GM > podbił do SGMa > GA > Team Manager > Community Manager ;).

Powodem podbijania może być brak możliwości udzielenia odpowiedzi lub niewystarczające do tego uprawnienia :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...