Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expienie ninja 76-80

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko poniewaz nie dawno zabralem sie expienie z 75-80 lev ninja dagger. Wbilem jeden lev w grocie i mam dylemat czy zmieniac komnate. Teraz jestem w komnacie z golemami i 2 grupkami seatu. Jako ze gram ninia strasznie slabo bije w te golemy ( 600 z konia z truty +9 30 sr )

Moje eq :

truta +9 30 sr kd +4

stal +9 1x kd uchylki 1k pz 50 wartosci

ebo +9 10 dt

naszyjnik z nieb 1k hp 10 kryt

branza z nieb +9 2k pz 3do pz

fenki +6 1,5k hp

helm na 60 +7 czysty

bez bufa.

Gdzie polecacie expic?

u1lc.png
Opublikowano

Albo ściągnij metin2mod'a i atakuj ich bez odrzutu na koniu :)

Tak, i przy okazji na takiej postaci bana oberwać.

Ja bym na marmurku expił, dużo szybciej moby ubijać i myślę że expiło by się znacznie szybciej.

Ja bym narazie expił tam gdzie teraz expisz, lub ewentualnie zmienił na spota z większą ilością setaou.

Opublikowano

Ja bym wbił poli na m1 lub wyżej jeśli na tyle masz, na tym lvl powinieneś mieć poly przynajmniej na ~M9 bo ninją zazwyczaj expi się z poliformii, tak więc dobij tą poliformie przy okazji expiąc, i jak ją dobijesz to exp z marmurków i będzie o wiele łatwiej bo będziesz bić ok ~1500.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Na końcu AV1 bij, golemy itp.

Na AV2 nie dasz rady jeszcze.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Wbij sobie polimorfie na P i kup marmurki dzikusa, kup sobie też zamiast truty to łuk kruka na 75+9 z dobrymi średnimi i wtedy ciskaj na marmurku :)

1391330838-U892188.png

Opublikowano

Wbij sobie polimorfie na P i kup marmurki dzikusa, kup sobie też zamiast truty to łuk kruka na 75+9 z dobrymi średnimi i wtedy ciskaj na marmurku :)

Też radze zmienić z truty na łuk za tą ttute dostaniesz łuk+9 z sr45....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...