Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]S4

vacant.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo mają kassaina albo fizza. Dalej nie czytam i nie wiem kiedy wstane :D

Pszecież to jezd op shit nie wiem co w tym takiego smiesznego wręcz przeciwnie jest to bardzo smutne że przez te op chempy kolega nie może wyjść z bronzu VI.Riot powinnien usunąć te chempy.

Opublikowano

Pszecież to jezd op shit nie wiem co w tym takiego smiesznego wręcz przeciwnie jest to bardzo smutne że przez te op chempy kolega nie może wyjść z bronzu VI.Riot powinnien usunąć te chempy.

hahaha jest na tylko jedna rada, banujcie postacie na które nie lubicie grać i koniec problemu a nie jakieś "usunąć te champy" bo to żałosne jest...

Opublikowano

hahaha jest na tylko jedna rada, banujcie postacie na które nie lubicie grać i koniec problemu a nie jakieś "usunąć te champy" bo to żałosne jest...

hahaha od razu widać że bronz przesiesz zawsze sie banuje malajfajta amumu i shejna nic innego sie nie da bo na wyższycj dywizjach od razu cie sflejmią i zaczną trollować i przegrasz grę

Opublikowano

hahaha od razu widać że bronz przesiesz zawsze sie banuje malajfajta amumu i shejna nic innego sie nie da bo na wyższycj dywizjach od razu cie sflejmią i zaczną trollować i przegrasz grę

Spoko, spoko, ale ten troll to śmieszny nie jest.

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Szczescie do teamu powiadasz? Tez bym tak powiedzial ze 4 miesiace temu jak bylem w brazie jeszcze, na koniec S3 prawie wbilem golda tylko nie nialem czasu grac wiec zostalem w silv1. To nie jest szczescie. To jest ten skill. Gram na koncie kolegi z brazu 2 rankedy bo mnie prosil i sam robie gry, a ludzie placza ze haxy itp. Masz skikla to wyjdziesz tylko to przychodzi z czasem. A, i nie graj by wygrywac, graj by stac sie lepszym ;)

Opublikowano

Po twoich propozycjach na bany można stwierdzić że sam jesteś w brązie.

Szczescie do teamu powiadasz? Tez bym tak powiedzial ze 4 miesiace temu jak bylem w brazie jeszcze, na koniec S3 prawie wbilem golda tylko nie nialem czasu grac wiec zostalem w silv1. To nie jest szczescie. To jest ten skill. Gram na koncie kolegi z brazu 2 rankedy bo mnie prosil i sam robie gry, a ludzie placza ze haxy itp. Masz skikla to wyjdziesz tylko to przychodzi z czasem. A, i nie graj by wygrywac, graj by stac sie lepszym ;)

Sam skill nic nie da, jeśli masz w drużynie jakiegoś afk albo feedera, który ma 0-10.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Mi się sezon 4 podoba. Na smurfie silverowym (Silver 2-->Silver 3) aktualnie gram i community nie jest najgorsze choć flejmią.

A co do wygrywania meczy to polecam Gragasa, bestia na prawie każdego na midzie :D Bezpieczny pick jak Orianna.

ndtvdi.jpg

Opublikowano

Stary ja już 3 promocję do silvera gram, w s3 miałem silvera 1. Nie ma co się poddawać, jak jesteś dobry to w końcu wyjdziesz, tym bardziej, że to dopiero początek sezonu.

Opublikowano

Spoko, spoko, ale ten troll to śmieszny nie jest.

Jest

Po twoich propozycjach na bany można stwierdzić że sam jesteś w brązie.

Sam skill nic nie da, jeśli masz w drużynie jakiegoś afk albo feedera, który ma 0-10.

Jeszcze kurwa raz kogoś wyzwiesz od brązów to pojade i cie chyba zapierdole

4 wygrane, 5 przegranych

Silver IV > Brąz II

Byłoby lepiej, ale ciężko jest wygrać jak ma się w teamie premade Polaków.

1390153936-U383457.jpg

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Ludzie, zrozumcie, że RIOT nie pomoże Wam z agresywnymi graczami, bo ich jest co raz więcej. Czasami po prostu ktoś nie wytrzymuje i musi sobie trochę popisać, do tego masz funkcje ignore.

Nowy sezon, nowe wyzwania. Jeżeli przeszkadzają Ci wymieszane dywizje, zrób sobie przerwę od rankedów na dwa tygodnie, wszystko się unormuję i będziesz mógł grać jak w sezonie 3.

Jedynie co się zmieniło, to spadek z lig. Nad czym tutaj płakać, masz rok żeby wbić swoją upragnioną ligę, a płaczesz jak baba po 3 lub 4 dniach (już nie pamiętam).

fb.com/myrodj

Opublikowano

z teamami nic nowego, standard od lat :D Ale najbardziej mnie wkurwia jak bardzo w tej grze nie ma balansu.... taka shyvana full tank a i tak wypierdoli caly twoj team bo ma 1000p0000pp00p0000dmg

Opublikowano

Popraw nazwę tematu z [Dyskusja]S4 na [Płacz]Płacz(Płacz)~Płacz
Kolejny temat typu "ojejku, ojejku nie moge wyjść z dwizji przez noobow z teamu w każdej grze mój team do brązy a przeciwny to diamenty jakies"
"Jaki ja jestem biedny tak sie staram ale mam pecha" "Trzeba mnieć szczęście żeby mieć dobrą dywizje nie skilla"

"Tu już nie liczy się skill tylko szczęście do teamu"
http://www.youtube.com/watch?v=lhckuhUxcgA

Jeżeli da się wyjść z brązu do diamentu I w tydzień to do przeskoczenia jednej ligi wystarczy skill i MÓZG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...