Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aklerios.eu[Dedyk][Medium]

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile ludzi tutaj gra ?

Niewiele, sporo wchodzi, bo exp odstrasza.

Kashtan mi już ręce od was opadają. Naprawcie ten cholerny exp od 1 lvl do 90 bo przez to ludze uciekają. Gracze wchodzą i wychodzą, już kilka osób pisało, że wróci jak exp naprawicie. Nie wiem na co wy czekacie. Prosiłam Aslana napraw Trytona, metiny, is, dzwonek 90 lvl i za każdym razem słyszałam, że już to robi, a tak na prawdę dalej nic się nie dzieje. Trytona ubić się nie da, metiny mają ogormne hp, dzwonek dalej +0 i ten exp w grocie beznadziejny. Weźcie się do roboty to w końcu wasz serwer. Ja już tracę cierpliwość.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Administracja widać ma was za przeproszeniem w dupie. Naprawienie expa to chyba nie zajmuję tak dużo czasu, więc czemu wam tak ciężko ruszyć dupę i zadbać o komfort gry. Jak będziecie dalej nic nie robić to nie będzie tam chciał grać nikt. Exp powinien być na medium taki że można iść na nowe mapy od lvl po 30 min + gry. Gracze wchodzą na medium po to aby poexpić na nowych mapach, zrobić sobie unikalne eq podropić z metków i się pobawić.

Opublikowano

Administracja widać ma was za przeproszeniem w dupie. Naprawienie expa to chyba nie zajmuję tak dużo czasu, więc czemu wam tak ciężko ruszyć dupę i zadbać o komfort gry. Jak będziecie dalej nic nie robić to nie będzie tam chciał grać nikt. Exp powinien być na medium taki że można iść na nowe mapy od lvl po 30 min + gry. Gracze wchodzą na medium po to aby poexpić na nowych mapach, zrobić sobie unikalne eq podropić z metków i się pobawić.

Exp jest ustawiony pod medium i nikt z Administracji nie ma graczy ani serwera w "dupie".

Dziś client będzie upnięty na inny hosting .

Link podam tutaj .

Nowa Łatka :

http://www73.zippyshare.com/v/85470245/file.html

Prosimy o Ściągnięcie !

Opublikowano

koło 15-25

Ok, dzięki bo nie wiedziałem.

To jest tylko łatka a gdzie cały client?

Właśnie się uploaduje. Będzie dziś.

Przypominam, iż bardzo myla wam się pojęcie Medium a Easy.

Nasz serwer to Medium (jakby ktoś nie wiedział) i exp zostaje.

Dzisiaj od godziny 17:30-21:00

serwer będzie wyłączony z powodów technicznych.

Naprawimy wszystkie błędy i bugi.

Opublikowano

no po prostu nic nie naprawia :D i tyle

jak expa nie potrafia ustawić co wy sie ludzicie

Przepraszam bardzo ustawiam expa po kolei każdemu mobowi a ich jest kilka tysięcy więc nie zrobie tego w 30 minut jak ty sobie życzysz..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...