MarianIIOkrutny Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 witam, od kilku dni jestem prześladowany przez pewną (pojebaną) dziewczyne, mianowicie kilka dni temu wyznała mi milość , ale ja lekko ją "spławiłem" od trzech dni ciągle dzwoni do mnie na komórke, spamuje głupimi smsami, dzwoni dzwonkiem do domu i ucieka... wczoraj byłem rano kupić coś na sniadanie to zaczęła mnie obejmować w drodze do sklepu. ja pierdole mówiłem jej że nic do niej nie czuje a ta do mnie z łapami jebana idiotka. iść z tym na policję.. ? Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jeśli nie jesteś w gimnazjum to idź. Odnośnik do komentarza
MarianIIOkrutny Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 a nawet jeśli jestem to co ? Odnośnik do komentarza
xTajemniczyx Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 To to ze sa dwie mozliwoscie -zmyslasz -to normalne w tym wieku. Idz sie pouczyc matematyki. Odnośnik do komentarza
Latadefak Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 To gonga na ryj i gg wp Odnośnik do komentarza
MarianIIOkrutny Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 To to ze sa dwie mozliwoscie -zmyslasz -to normalne w tym wieku. Idz sie pouczyc matematyki. Idz spierdalaj idioto jak masz takie brednie gadać. poważnie sie pytam Odnośnik do komentarza
MajakTiVI Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 A czemu juz wyzywasz..!? To jego zdanie kropka a co do tematu powiedz raz porzadnie.Jesli nic nie pomoze do powiem tak CHORA PSYCHICZNIE Odnośnik do komentarza
xTajemniczyx Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Powieedz nauczycielowi/rodzicom. Wtedy ona bedzie miala rozmowy z psychologiem. Odnośnik do komentarza
Papieżak69 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Przyślij ją do mnie. Może po rozmowie z papieżem jej się polepszy Odnośnik do komentarza
MajakTiVI Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Up jestes jakie smieszne.. CO JA NAPISALEM Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 A brzydka? Bo jak nie to ruchaj póki jest co Odnośnik do komentarza
ComeBack. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jakby byla ladna to bym sie cieszyl . No ale unikaj jej to sama przestaniev Geje to banda chamów importowanych z zagranicy Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 a nawet jeśli jestem to co ? To znaczy, że policja może najwyżej Cie wyśmiać. Najlepiej nie zwracaj uwagi i nie dawaj się obejmować jeśli jakiś pasztet. Odnośnik do komentarza
Eraken Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nieważne że potwór ważne że ma otwór :P ----- Zapierdol jej z tulipana w ryj, tak mocno żeby miała bliznę na czole, jak Harry Potter. Odnośnik do komentarza
Calme Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Bym poruchał, że tak się wyrażę jak już jest okazja. I to jest serio odpowiedz i nie trolluję. Takie moje zdanie. Ja zawsze musiałem się starać o dziewczynę, żadna z tych z którymi byłem na mnie nie leciała tak sama z siebie. ;x Korzystaj jak masz okazję. Młodym się jest przecież tylko raz. :-) Odnośnik do komentarza
Eraken Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 @UP Wiadomo, okazja na dziecko może się już nie powtórzyć, ruchaj zdrów gimnazjalisto ! Odnośnik do komentarza
Wilku Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Olej ją nie odpisuj na głupie smsy a najlepiej idź do play czy tam orange z jakiej masz sieć i zablokuj ten numer powiedz że cię nęka. Nie idź do nauczyciela bo będą na ciebie mówić przydupas,konfident Odnośnik do komentarza
MarianIIOkrutny Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 mówicie? wyruchać i zostawic? nic mi nie grozi ze zglosi to na policje? bo tepa jest ale niezła z niej dupa trzeci rok w trzeciej gim siedzi Odnośnik do komentarza
Calme Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 mówicie? wyruchać i zostawic? nic mi nie grozi ze zglosi to na policje? bo tepa jest ale niezła z niej dupa trzeci rok w trzeciej gim siedzi Ile ma lat i ile ty masz lat? Odnośnik do komentarza
Hardy. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jak sama chce-nic. Jak ty zmusisz- gwałt. Daj jej zdjęcie,ocenimy Odnośnik do komentarza
Calme Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jak sama chce-nic. Jak ty zmusisz- gwałt. Daj jej zdjęcie,ocenimy Nie prawda. Jak ma mniej niż 15 lat, a on więcej niż 18 to prokurator. Jak on ma około 15-16 to będzie miał kuratora i tyle. Odnośnik do komentarza
mario4311 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Powinien powstać specjalny temat "Nie umie sobie radzić w gimnazjum i z dziewczynami" sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek). Odnośnik do komentarza
saaq Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Tylko żeby potem nie było: "Synku idź do tatusia, mamusia się musi do testów gimnazjalnych pouczyć" Odnośnik do komentarza
MarianIIOkrutny Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 x to jej profilowe na fejsie, co sadzicie? Odnośnik do komentarza
Rzary. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 No może być, zruchałbym ją. Umów się, pogadajcie, może nie będzie tak źle Zbij % razem z Majkelem! http://www.mpcforum.pl/topic/1349106-zbij-razem-z-majkelem/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.